October 26, 20204 yr Author moze da skenja pritisak kad je u nenormalnoj kolichini..mada meni nije bilo nishta sent from bubamoto
October 27, 20204 yr ko ovo moze da konzumira u vecim kolicinama taj ima mnogo vece probleme od pritiska
October 28, 20204 yr Ja bi pre jela one Bertie Beans bombone iz Hari Potera, tamo makar možeš da ubodeš jestivu.
October 28, 20204 yr 30 minutes ago, Valkyrie said: Ja bi pre jela one Bertie Beans bombone iz Hari Potera, tamo makar možeš da ubodeš jestivu. Dosta dobro su pogodili ukuse (bar one za koje znam kakvi su, poput zemlje. I gliste ) Vomit ubedljivo najgori, nekako sumporast ukus, tera na povraćanje )
October 29, 20204 yr 11 hours ago, Valkyrie said: Ma idi bre, čoveče, nisam ni znala da je to neko reprodukovao & 12 hours ago, gospa buba said: aaaa. zelim! Mogu ti ponudim earwax, dirt, earthworm, black pepper i womit, ostale su pojedene
October 29, 20204 yr Author a jesi probao kakve su, ikad, ili te naslov beskompromisno odbija? [emoji38]ol:sent from bubamoto
October 29, 20204 yr Imali smo 6 pack, igrali smo karte u jedenje Ne sećam se dal' je iko nepojeo al' sitne su (duplo veće od tik-taka otprilike), pa se lako savladaju. Mislim da mi je ušna mas' bila najgora
October 29, 20204 yr On 26.10.2020. at 8:35, gospa buba said: nece da odnesu u chetvrtak? super to ionako nije neshto na shta ce srbinin da navali! Ćapio, pa šta bude.