nisam ja Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 ne slušaj mene, moja intuicija nema uporište u nemačkom protestantuzmu. ja samo ciljam da neće baš da se razgrabi. još ako uračunamo taj lidl koeficijent sjadnjavanja svakog proizvoda, tačno mu moš tražit upotrebnu vrednos van ingestije.
renne Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 34 minutes ago, gospa buba said: juuu moram ici, uzas da mi promakne. do kad traje? sent from bubamoto od četvrtka 29.10 počinje, pa računaj deset dana od tada da će biti, posle povlače
gospa buba Posted October 26, 2020 Author Posted October 26, 2020 slatko slane.divne.sent from bubamoto
Joe D Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 jes vala, jedna od odvratnijih stvari koje sam okusio. sto ne znaci da nisam uspeo da se navucem posle nekoliko pojedenih.
Delija67 Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Te nordijske bombone su verovatno nesto najodvratnije sto sam stavio u usta
Hamlet Strašni Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Ја сам купио неке у Финској на аеродрому као њихов специјалитет. Пробао сам једну и после је стајало у кући годинама док се није слепило и бацило. Ваљда су биле и са неким алкохолом...
gospa buba Posted October 26, 2020 Author Posted October 26, 2020 boze shto ste vi neki sent from bubamoto
nisam ja Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 ja sam se jednom našao u posedu nekakve kartonske tube sa dnom i poklopcem, ispunjene slatkim životinjicama. i kiselim i slanim. zanimljiv je bio taj lovhejt rilejšnšip što imadosmo slatke, kisele i slane životinjice i ja. od nagona za povraćanjem do uzeću još jednu da vidim šta će se dalje desiti. sinegdoha života. 2
Skyhighatrist Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 58 minutes ago, nisam ja said: od nagona za povraćanjem do uzeću još jednu da vidim šta će se dalje desiti. Berti Botove bombone svih ukusa
Recommended Posts