October 21, 20204 yr svidja mi se njhova instatnt kafa Gold od 100g je 100% arabica a od 200g je 50% arabica,50% robusta....ja nisam nikakav kafopija niti poznanvaoc inatant kafe ali ova mi je bas fina
October 21, 20204 yr On 21. 10. 2020. at 7:10, ivy said: svidja mi se njhova instatnt kafa Gold Onako je. U svakom slučaju, od Nescafe ne može biti gora. Delhaize je još uvek die beste, iako je najjeftinija. U stvari, Jacobs je najbolji/najukusniji, ali je preslab. Stari Krönung sa crvenim čepom je bio ubedljivo najbolja instant kafa, al' nema više.
October 21, 20204 yr sledeci put probam Delhaize.....ja ne pijem kafu ali volim da imam neku instatnt da ponekad ubacim pola kšičice u kakao,iliti kaFkao i kad mi nekad ujutru treba da popijem nesto na brzaka posto moj jutarnji crni caj-ritual traje predugo...i prvo sam probala od 100g tu Gold i bila mi je ok a ova od 200g bi jeftinija pa reko ajd..
October 21, 20204 yr Ja kupujem Bellarom sa crvenom etiketom, oznaka strong 9/10...ok mi je, ima jacinu i ukus za te pareSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
October 24, 20204 yr On 21. 10. 2020. at 7:10, ivy said: poznanvaoc One male hokaito bundeve su savrsene, kora im je tanka kao kod jabuke.
October 24, 20204 yr ja probala, ne mogu te lindine kafe, kao ni njihove čokolade, mada se mnogima dopadaju (ne samo ovde) ja se držim jacobsa, a delhaize nisam probala, ali sad me @zorglub zaintrigirao pa ću da probam i tu, jer samo instant kafe i pijem, lakše mi padnu na želudac od turske/grčke/domaće
October 24, 20204 yr Author meni je delez isto broj jedan, a lindine smo pili sve ok su osim jedne, ali ne mogu da se setim koja je bila [emoji38]ol:sent from bubamoto
October 24, 20204 yr Ja isto redovno imam tu Delzovu nakon preporuka ovde. Lindinu probao neku ali bila je previše blaga, kontam da ima više vrsta. Nes mi teško padne, kao da ima neku odvratnu kiselinu u sebi. Edited October 24, 20204 yr by mraki
October 26, 20204 yr Author nece da odnesu u chetvrtak? super to ionako nije neshto na shta ce srbinin da navali!sent from bubamoto