Jump to content

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

Featured Replies

svidja mi se njhova instatnt kafa Gold

od 100g je 100% arabica a od 200g je 50% arabica,50% robusta....ja nisam nikakav kafopija niti poznanvaoc inatant kafe ali ova mi je bas fina

• Replies 3.4k
  • Views 257.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• halloween
    halloween

Kratka recenzija za Lidlov UV insect killer aparat: uspeo je da namami jednu muvu u svoj depozit. Posle 24 sata sam odvrnula dno gde bi trebalo da se sakupljaju uginuli insekti, ona jedna jedina muva

• Kako moze izgledati lice choveka koji vishe nikad nece imati finansijskih briga ...

• Crtica iz vojske: Služio sa mnom neki tip iz Srema, radio za Nedeljkovića, prošao sve: i klanica, i prerada, i pakovanje, razvoz... U spavaoni krevet do mene.  I kad se pogase svetla, pričam

Posted Images

Jeste ok kafa

Ona Bellarom Crema je isto dobra

.... Shiit has hit the fan!

On 21. 10. 2020. at 7:10, ivy said:

svidja mi se njhova instatnt kafa Gold

Onako je. U svakom slučaju, od Nescafe ne može biti gora. Delhaize je još uvek die beste, iako je najjeftinija. U stvari, Jacobs je najbolji/najukusniji, ali je preslab. Stari Krönung sa crvenim čepom je bio ubedljivo najbolja instant kafa, al' nema više.

sledeci put probam Delhaize.....ja ne pijem kafu ali volim da imam neku instatnt da ponekad ubacim pola kšičice u kakao,iliti kaFkao :D i kad mi nekad ujutru treba da popijem nesto na brzaka posto moj jutarnji crni caj-ritual traje predugo...i prvo sam probala od 100g tu Gold i bila mi je ok a ova od 200g bi jeftinija pa reko ajd..

Ja kupujem Bellarom sa crvenom etiketom, oznaka strong 9/10...ok mi je, ima jacinu i ukus za te pare

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

On 21. 10. 2020. at 7:10, ivy said:

poznanvaoc 

:kralj:

One male hokaito bundeve su savrsene, kora im je tanka kao kod jabuke.

ja probala, ne mogu te lindine kafe, kao ni njihove čokolade, mada se mnogima dopadaju (ne samo ovde)

ja se držim jacobsa, a delhaize nisam probala, ali sad me @zorglub zaintrigirao pa ću da probam i tu, jer samo instant kafe i pijem, lakše mi padnu na želudac od turske/grčke/domaće :D

• Author

meni je delez isto broj jedan, a lindine smo pili sve ok su osim jedne, ali ne mogu da se setim koja je bila [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Ja isto redovno imam tu Delzovu nakon preporuka ovde. 
Lindinu probao neku ali bila je previše blaga, kontam da ima više vrsta.

Nes mi teško padne, kao da ima neku odvratnu kiselinu u sebi.

Edited by mraki

@halloween

a jbga od kad kucam na laptopu  nepismenija sam jedno tri puta :D

dani skandinavije

Snimak ekrana 2020-10-26 080234.jpg

• Author

juuu moram ici, uzas da mi promakne.

do kad traje?

sent from bubamoto

dok traju zalihe, znači nemaš brige. 

• Author

nece da odnesu u chetvrtak? super :D

to ionako nije neshto na shta ce srbinin da navali!

sent from bubamoto