Jumanji Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Ja sam recimo stavljala samo male papricice, cele, raznorazne, ali busnute cackalicom na vise mesta, zrna grozdja recimo nisam buskala. Sto vise papricica, to je ljuce, takodje i sto duze stoji, ako dozivi toliko [emoji16]Ma sjajna stvar, socno ljutkasto-ljuto, svi grabe i za meze i uz mesista.
Tvrdica Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 14 hours ago, halloween said: Da. Preporučujem. Купила и грожђе али нисам одолела па узела и вино из регије Пуља.Мислим да је то паметно!
zorglub Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Lidl je, pa reko' aj' ovde - jel' neko kupio nekakav Parkside akumulatorski alat? Od ponedeljka je aku testera za grane na akciji, a realno bi mi baš trebala. Pitam jer neću stići da je satrem u garanciji, nemam baš toliko posla, dva drveta samo, ali se radi na visini, pa ne bih da mlataram ručnom na merdevinama.
aram Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 (edited) imam par stvari njihovih, pristojno je to sasvim. nije profi alat, ali to ti i ne treba... sad vidim akcija 9999.- ovde je regularna cena ispod 50€ https://www.lidl.de/de/parkside-akku-hochentaster-pahe-20-li-a1-ohne-akku-und-ladegeraet/p350829 Edited August 29, 2020 by aram
zorglub Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Ma ne ta, na ovog prcka sam mislio. Da, u RS Lidlu je skoro sve skuplje nego u AT.
gone fishing Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 1 hour ago, aram said: imam par stvari njihovih, pristojno je to sasvim. nije profi alat, ali to ti i ne treba... sad vidim akcija 9999.- ovde je regularna cena ispod 50€ https://www.lidl.de/de/parkside-akku-hochentaster-pahe-20-li-a1-ohne-akku-und-ladegeraet/p350829 to je cena bez baterije, sama baterija i punjač su preko 4k dinkića
Frank Pembleton Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Parkside je realno ko oni Einhel dobro je ako nećeš baš da ga eksploatišeš...Pogledaj na KP te marke a da nisu boš, dewalt itd.. Pa oceni cenu.. .... Shiit has hit the fan!
aram Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 (edited) @gone fishing dobro, to je i ovde tako, baterija i punjač oko 35€, ali je to OK pošto ide na sve njihove aparate. @Frank Pembleton pa da, kao kućna sprava sasvim pristojno, al nije da šljaka 4-5 sati dnevno svaki dan Edited August 29, 2020 by aram
yabadaba Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Ovo je gotovo sigurno paket sa baterijom i punjacem, tako je prikazano u oglasu. nekad prodaju i tako. Kada nije u paketu baterija je prikazana izbledelo i piše no battery included. Ovo nije iz 18v serije kao većina njihovih alata nego iz nešto redje 12v serije.
aram Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Einhel Quote The Parkside 20v range is made in the same factory as many of the Einhell power tools and is re-badged for Lidl.
Frank Pembleton Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 [emoji3] Nisam znao majkemi, lupio sam otprilike... .... Shiit has hit the fan!
aram Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 pa nisam ni ja, sad naleteh sve u svemu, ostajem pri tvrdnji da je to sasvim OK kućni alat, s obzirom da se koristi 4-5 puta godišnje.
yabadaba Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Evo nadjoh u starom katalogu kako izgleda kad baterija nije ukljucena. A imaš na forum.hr temu samo posvećenu alatu iz lidla, mislim da je neko rekao da je ok. Meni se vise sviđa ona mini motorka što je aram kacio, naročito što je 18v (20v), al to možeš da čekaš i godinu dana i da se ne pojavi...
Kelt Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 je l probao neko ono za razvlačenje paste? Kakav fijasko. Prvo se testo previše lepilo, pa posle još malo mešenja je kao prestalo, ali je onda počelo da se zaglavljuje, da bi na kraju ispalo da se neki deo plastike dole ispod valjaka odvalio i da se ispod toga nagomilava testo
Zverilla Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 21 hours ago, zorglub said: Ma ne ta, na ovog prcka sam mislio. Da, u RS Lidlu je skoro sve skuplje nego u AT. Parkside je ok, ali ovo ti ne treba. Bukvalno je samo za grane (premalo sečivo za bilo šta drugo), ako nemaš mnogo drveća koje redovno odrzavas, bacas pare. Bolje uzmi dobru ručnu za iste pare, više će ti koristiti za sve živo, a odseći ćeš te grane ovas posla
Recommended Posts