halloween Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 7 hours ago, TdEII said: Dani Orijenta: - tulumbice su Made in North Macedonia, znači najverovatnije one iste od Kolida (?) i Maxijeve robne marke. Ako je cena niža, a voli se, nema dileme da li se kupuje. - sladoled sa urmama i cimetom je ok da se proba, za nešto više ne znam. Pažnja! Opasno je počelo nabijanje profita, once upon a time bio bi skandal i za Lidl da 405g bude spakovano u 700ml... Nije loš ni sladoled od zelenog čaja i mente, radi promene.
jorma shparga Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 a ostatak orijentalne ponude? falafel je vise nego ok, burglur i cena i ukus super. na sta lice deo asortimana za pecenje? zacini i paste?
ivy Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 10 hours ago, vookela said: Hvala@ivy ! Upoznajte Puftu Sent from my SM-J510FN using Tapatalk kuuull..e ova je lepa 1
TdEII Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 7 hours ago, halloween said: Nije loš ni sladoled od zelenog čaja i mente, radi promene. Probaće se, tnx. Jedino sa pistaćima ne dolazi u obzir, prosto zato što je kupiti Lidlov pored Italijana čista blasfemija. @jorma shparga Falafel, humus, bulgur, kuskus su u redovnoj ponudi ovde, i OK su do odlični, kad se cena uzme u obzir. Meni je u korpi bio i Lahmacun, mislim da je neko ovde to pohvalio. Međutim... bio dug red na kasi, vremena na pretek da se pročita sastav. Sa samo <20% nadeva, morao bih da dodajem još štošta da bi ličilo na nešto. U momentu mi ništa mi nije padalo na pamet, pa je izletelo iz korpe. 1
Sammael Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Čekbre, ima mesožderka u Lindi? Oću! Kako se to održava, jel vata muve sama ili treba da je ranim?
ragasto Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 1 minute ago, Sammael said: Čekbre, ima mesožderka u Lindi? Oću! Kako se to održava, jel vata muve sama ili treba da je ranim? Batali. Moja je otišla bogu na istinu posle svega par dana. Oni crni delovi jesu bili truli/mrtvi, odsekao sam ih i presadio ono što je ostalo od biljke ali džaba. Treba da smislim kako da se osvetim Lindi zbog ovog. Spoiler
stajebrebilo Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Batali. Moja je otišla bogu na istinu posle svega par dana. Oni crni delovi jesu bili truli/mrtvi, odsekao sam ih i presadio ono što je ostalo od biljke ali džaba. Treba da smislim kako da se osvetim Lindi zbog ovog. Spoiler Jesi analizirao razloge, sta je dovelo do toga?Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
ragasto Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 (edited) Ništa posebno - kupio sam je sa tim tamnih delovima kao što se vidi na fotki (ne mogu da se setim da li su i ostale tako izgledale), Ivy je napisala da se to suši i bila je u pravu. Onda se proširilo, odsekao sam te delove i presadio je, ali đoka. @vookela edit: Edited July 23, 2020 by ragasto
stajebrebilo Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Ima na netu o odrzavanju i ishrani, ja sam morao da citam jer ne znam nista o tomeSent from my SM-J510FN using Tapatalk
ragasto Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Našao sam i ja, ali već je počela da se suši. A i kad sam je kupio reagovali su joj listovi na drndanje, no ovo je brzo napredovalo.
ragasto Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Ma ok, pa ti si odmah primetila...tad sam i ja počeo da tražim po netu šta da se radi, ali eto. Lekcija za sledeću mesožderku.
ivy Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 da znas za buducnost da biljke obicno trebaju da imaju zelene stabljike osim ako drugacije nije naglaseno
Recommended Posts