Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

Featured Replies

Kakvo je radno vreme radnim danima?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

• Replies 3.4k
  • Views 275.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• halloween
    halloween

Kratka recenzija za Lidlov UV insect killer aparat: uspeo je da namami jednu muvu u svoj depozit. Posle 24 sata sam odvrnula dno gde bi trebalo da se sakupljaju uginuli insekti, ona jedna jedina muva

• Kako moze izgledati lice choveka koji vishe nikad nece imati finansijskih briga ...

• Crtica iz vojske: Služio sa mnom neki tip iz Srema, radio za Nedeljkovića, prošao sve: i klanica, i prerada, i pakovanje, razvoz... U spavaoni krevet do mene.  I kad se pogase svetla, pričam

Posted Images

Od 7 do 15

Planiram sutra da zajutrim, nadam se da nece biti veliki red...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

jel' ima u lindi povrća ovih dana i kakvog je kvaliteta ?

Brate... Švabo stvarno mrzi ceo Balkan - ime za liniju "Balkanske kuhinje" je nostja 

25 minutes ago, TdEII said:

Brate... Švabo stvarno mrzi ceo Balkan - ime za liniju "Balkanske kuhinje" je nostja 

Prevod?

Šta znači "nostja"? Pojma nemam, zato i :blink:

pa baš zato što ne znači ništa, a valjda njima zvuči slovenski, plus je plemenski neutralno...

Nostja sounds like tradition and arouses a sense of home. :rolleyes: This matches perfectly with the Balkan range by Lidl. The limited edition range represents familiarity and a loving enjoyment of typical Balkan food and dishes. With Nostja, NOMEN has developed a name which conveys the corresponding associations in an emotional way.

Можда Лужичким Србима или Кашубима...

On 10.4.2020. at 14:12, Skyhighatrist said:

Great! :D Sigurno je isti reklamni biro smišljao i ime za liniju Istočno-Evropske kuhinje. Ne mogu da se setim sad kako beše, ali isto je bilo WTF?! 

@Hamlet StrašniKašubima? Na Google u potaji ili nije sramota priznati da ne znam?

bez ruku  bez Googla: Stari slovenski narod, živi u Poljskoj, nema ih mnogo, govore (i) srpski, jedna od prestonica (nekadašnjih, msm u srednjem veku) im se zvala Beograd, ... 
Ovo znam ne zato jer sam pametna, nego sam nekad, negde, naletela na članak o njima. :fantom:

• 2 weeks later...

Orijentalna klopa u Lindi ove nedelje 

Burek ne kupujte, užas. Uzeo sam i lahmadžun i pide, videćemo jel čemu. 

Harisa korektna, bolja mi je ona iz Maksija. 

Ima i bulgura, to sam uštekao za tabuli, kad dođe leto

Edited by banatjanin

Kod nas juče Linda ispražnjena oko 2 sata popodne bilo jedno pakovanje ćurćeg mesa, par pakovanja mlevenog junećeg, to je sve u komplet frižiderima, od povrća ostalo malo krompira i par tikvica. Jebote kao da je tajfun protutnjao.  Kupila mačku hrane i pominjani Bulgur i kutiju sladoleda, bar su u pekari mesili dok je bilo potražnje. Ne valja kad vam je Linda u samom centru grada ...