ivy Posted December 6 Posted December 6 (edited) to ti pricam.. secam se da je @banatjanin pisao i kako se pravi ali se secam da traajjjeee mada se sada mozda i nateram... Edited December 6 by ivy
Svemir Zeka Posted December 6 Posted December 6 14 hours ago, Valk said: Koji usisivač? Jel robot? Nije, neki štapni, da ne moraš mnogo da se pomeraš ili sahinješ. Usisivač koji čuva dostojanstvo
Tinman Posted December 6 Posted December 6 22 hours ago, ivy said: i Vipro ,,Letnji pindjur,, je dobar Bilo je tog VIPRO-a i ranije, ali sve sto sam njihovo probao mi se nije dopadalo pa ga zaobilazim.
ivy Posted December 6 Posted December 6 meni je ajvar bezukusan ali ovaj letnji pindjur je malo vise od zelene paprike i ima beli luk pa ima malo vise ukusa
Valk Posted December 6 Posted December 6 8 hours ago, Svemir Zeka said: Nije, neki štapni, da ne moraš mnogo da se pomeraš ili sahinješ. Usisivač koji čuva dostojanstvo A imam štapni, neki grozni Gorenje za kojim sam poletela naivno, užas blagi je. Sad me zanima mali robot, da jede lego kockice ko kaznena ekspedicija. Moj taj je grozan, sigurno da ima i ok štapnih 1
Svemir Zeka Posted December 6 Posted December 6 Just now, Valk said: A imam štapni, neki grozni Gorenje za kojim sam poletela naivno, užas blagi je. Sad me zanima mali robot, da jede lego kockice ko kaznena ekspedicija. A zašto je grozan? Ovaj onda ne može biti bolji
Valk Posted December 6 Posted December 6 1 minute ago, Svemir Zeka said: A zašto je grozan? Ovaj onda ne može biti bolji Ništa ne usisava sa parketa, tj ne ništa nego samo krupniju štroku, finu jok. Sa tepiha usisava dobro. Moj je kao 2 in 1, može da se izvadi da bude ručni koji onda sa nekim dodacima radi super ali jebeš ti to ako moram da bauljam po kući. 1
renne Posted December 6 Posted December 6 gospođo super moderatoko @Valk zašto pišete o usisivačima na temi o hrani? 1 2
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 1 minute ago, brusli said: Zato sto posle obeda treba pokupiti mrtve, logicno. Ne kuva valjda baš tako 1
Shan Jan Posted December 6 Posted December 6 Koka kola u Lidlu skuplja nego u Maksiju. Pa vi i dalje verujte u njihove price 1 1
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 Voli i da preplati, zato ide u LIDL Mada je logično da je Koca najbolja u LIDL-u 1
Svemir Zeka Posted December 6 Posted December 6 Kupila sam to nešto s belim lukom. Da je to makedonsko stvarno, pravila bi ga moja pokojna baba Ljuba. Ali ajde, da vidim i ja šta je to baš ću da pitam ćaleta znae li šta je to. 1 2
Recommended Posts