February 14, 20223 yr Je li se to mijenja jednom sedmično ili koja je fora? Kad se dopunjavaju, nešto jednom kad sam bio nešto mi u glavi ostalo da su ponedjeljak i četvrtak bitni.
February 14, 20223 yr Štrudla sa makom, perece, bavarske zamrznute, pivo, kobasice, kiseli kupus u vinu, špecle, saher
February 14, 20223 yr 4 minutes ago, James Marshall said: Je li se to mijenja jednom sedmično ili koja je fora? Kad se dopunjavaju, nešto jednom kad sam bio nešto mi u glavi ostalo da su ponedjeljak i četvrtak bitni. četvrtak je prvi dan promocije, ponedeljak se nadopunjuje, i menja se svakog četvrtka
February 14, 20223 yr 39 minutes ago, nisam ja said: opet ja. šta kupujete u njemačkoj? karton za pecenje
February 14, 20223 yr 37 minutes ago, James Marshall said: koja je fora? Fora je da se prazni slajpik zitelja ekonomskog tigra, koji srlja u progres takvom brzinom i snagom da zemlju ne dodiruje
February 14, 20223 yr 36 minutes ago, ivy said: o jbte...pa sta bi radili da dodje neki bolji market.. Nema bolje od Linde...
February 14, 20223 yr Recenzije: Ono nešto s patlidžanom, u kartonu, sad mi krči stomak, nek se nađe ko je kriv za preporuku... Fokaća je dobra stvar. Tiramisu s pistaćima
February 14, 20223 yr Nije nista specijalno ni meni to s patlidzanom, kupio ga tako eto da probam. Bolji su slatkisi od slanisa.