Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Svemir Zeka said:

I kakvo je to, Plajviću? Planiram sutra da pometem gotova jela u lindi - pratim decu kod babe i dede - znači samo 5 minuta života u kuhinji, ostalo žurka!

Danas cu praviti™, nikad nisam jeo ovo ranije. :D

Juče sam focacciu s 4 vrste sira, super je ali cenovno overrated, 1 čojk se samo najede. Uzeo sam i onu vegan lazanju da probam, to ću sutra, a ovi tiramisui™ razbijaju, nije mi krivo ni šećer da dobijem odnji™. Fantastičan način da se ugoji i bankrotira.

Uzeo sam i onaj treasure Island salatni dressing, i to kida, pa pestosi različiti, to ću od nedelje s makaronama. Imaju neke 4 stagioni pice smrznute da se kupe, morski plodovi isto, ne nositi kreditnu sa sobom. :zeka:

• +1 2
Posted
1 hour ago, Plajvi said:

Danas cu praviti™, nikad nisam jeo ovo ranije. :D

Juče sam focacciu s 4 vrste sira, super je ali cenovno overrated, 1 čojk se samo najede. Uzeo sam i onu vegan lazanju da probam, to ću sutra, a ovi tiramisui™ razbijaju, nije mi krivo ni šećer da dobijem odnji™. Fantastičan način da se ugoji i bankrotira.

Uzeo sam i onaj treasure Island salatni dressing, i to kida, pa pestosi različiti, to ću od nedelje s makaronama. Imaju neke 4 stagioni pice smrznute da se kupe, morski plodovi isto, ne nositi kreditnu sa sobom. :zeka:

Da, pece se u kartonu

• Haha 2
Posted (edited)

@PlajviMa da, imaju neka jela, gramaža nešto 225g, valjda da se pakuje deci za užinu :dry:

Mene intrigira ovo gore s pistaćima, javiću kasnije kakvo je :vikleri:

Edited by Svemir Zeka
  • +1 1
Posted (edited)

Nasao sam malopre lazanje s 4 vrste sira i spanac testeninu i neki tajlandski sos. homer drool GIF

Spoiler

Zakljucajte me negde prodacu kevine bisere dok traje ova akcija, pretvorio sam se u impulsivnu devojcicu. 

Edited by Plajvi
  • Haha 7
Posted

U cetvrtak pola nisam nasao, razgrabilo se dok sam se izvuk'o s posla. :sleep:

Posted

Ja iz lidla nikada ne izažem bez da sam sjebao 10k, a halate ne kupujem

• +1 1
Posted
3 hours ago, renne said:

Isto. Doduše retko se sjebem obiČno sam zadovoljan

Posted

ovaj italiamo tiramisu je nesto najlepse sto sam probao u zadnje vreme

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Onaj u casicama sto je kao sladoled ili biskviti?

• +1 1
Posted
6 hours ago, renne said:

Ja ću ovo kvotovati, čisto da pokažem nekom ko neverue koliko je para potrebno za lidl. Hvala ti! :sleep:

Posted

Ja inace retko tonem u konzumerizam i divlji shopping spree, ali ova tura jebala majku. :zeka:

Posted

Opajala sam Italiamo, ima od svega bar po jedno. Sve sve. Nisam kupila samo pesto, jer sam uzela sušeni paradajz i čeri u konzervi, pa valjda je dosta toga, a i valja vući na grbači. Htela sam da se preko foruma informišem dok sam bila tamo koji tiramisu, pa sam shvatila da je najbolje rešenje uzeti oba. Razmišljala sam o njokama u obliku srca, ali onda reko', daj stvarno......

• +1 1
Posted

Kofi dezert, tiramisu u onom pakovanju od 2 casice, i tiramisu kolacici (biskviti) = 11/10.

Meni ona vegan lazanja meh, ovo s patlidzanima je dobro, kao i focaccia, ali ipak najlepsa juneca lazanja.

Ostavio sam 4 vrste sira lazanju za kraj da se izrazbijam. :whistle:

A onda cu malo da odjebem, dobio sam gronik Ivice Dacica.