February 12, 20223 yr On 12. 2. 2022. at 0:41, Svemir Zeka said: I kakvo je to, Plajviću? Planiram sutra da pometem gotova jela u lindi - pratim decu kod babe i dede - znači samo 5 minuta života u kuhinji, ostalo žurka! Danas cu praviti™, nikad nisam jeo ovo ranije. Juče sam focacciu s 4 vrste sira, super je ali cenovno overrated, 1 čojk se samo najede. Uzeo sam i onu vegan lazanju da probam, to ću sutra, a ovi tiramisui™ razbijaju, nije mi krivo ni šećer da dobijem odnji™. Fantastičan način da se ugoji i bankrotira. Uzeo sam i onaj treasure Island salatni dressing, i to kida, pa pestosi različiti, to ću od nedelje s makaronama. Imaju neke 4 stagioni pice smrznute da se kupe, morski plodovi isto, ne nositi kreditnu sa sobom.
February 12, 20223 yr On 12. 2. 2022. at 6:17, Plajvi said: Danas cu praviti™, nikad nisam jeo ovo ranije. Juče sam focacciu s 4 vrste sira, super je ali cenovno overrated, 1 čojk se samo najede. Uzeo sam i onu vegan lazanju da probam, to ću sutra, a ovi tiramisui™ razbijaju, nije mi krivo ni šećer da dobijem odnji™. Fantastičan način da se ugoji i bankrotira. Uzeo sam i onaj treasure Island salatni dressing, i to kida, pa pestosi različiti, to ću od nedelje s makaronama. Imaju neke 4 stagioni pice smrznute da se kupe, morski plodovi isto, ne nositi kreditnu sa sobom. Da, pece se u kartonu
February 12, 20223 yr @PlajviMa da, imaju neka jela, gramaža nešto 225g, valjda da se pakuje deci za užinu Mene intrigira ovo gore s pistaćima, javiću kasnije kakvo je Edited February 12, 20223 yr by Svemir Zeka
February 12, 20223 yr Nasao sam malopre lazanje s 4 vrste sira i spanac testeninu i neki tajlandski sos. Reveal hidden contents Zakljucajte me negde prodacu kevine bisere dok traje ova akcija, pretvorio sam se u impulsivnu devojcicu. Edited February 12, 20223 yr by Plajvi
February 12, 20223 yr On 12. 2. 2022. at 10:04, renne said: Ja iz lidla nikada ne izažem bez da sam sjebao 10k, a halate ne kupujem Isto. Doduše retko se sjebem obiČno sam zadovoljan
February 12, 20223 yr ovaj italiamo tiramisu je nesto najlepse sto sam probao u zadnje vremeSent from my STF-L09 using Tapatalk
February 12, 20223 yr On 12. 2. 2022. at 10:04, renne said: Ja iz lidla nikada ne izažem bez da sam sjebao 10k, a halate ne kupujem Ja ću ovo kvotovati, čisto da pokažem nekom ko neverue koliko je para potrebno za lidl. Hvala ti!
February 12, 20223 yr Ja inace retko tonem u konzumerizam i divlji shopping spree, ali ova tura jebala majku.
February 13, 20223 yr Opajala sam Italiamo, ima od svega bar po jedno. Sve sve. Nisam kupila samo pesto, jer sam uzela sušeni paradajz i čeri u konzervi, pa valjda je dosta toga, a i valja vući na grbači. Htela sam da se preko foruma informišem dok sam bila tamo koji tiramisu, pa sam shvatila da je najbolje rešenje uzeti oba. Razmišljala sam o njokama u obliku srca, ali onda reko', daj stvarno......
February 13, 20223 yr Kofi dezert, tiramisu u onom pakovanju od 2 casice, i tiramisu kolacici (biskviti) = 11/10. Meni ona vegan lazanja meh, ovo s patlidzanima je dobro, kao i focaccia, ali ipak najlepsa juneca lazanja. Ostavio sam 4 vrste sira lazanju za kraj da se izrazbijam. A onda cu malo da odjebem, dobio sam gronik Ivice Dacica.