Frank Pembleton Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Dobra testenina sa spanaćem... ... Shiit has hit the fan 2
Svemir Zeka Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 28 minutes ago, Plajvi said: Smrznute lazanje u po cene jer sam lenstina, soseve za spagete/karbonaru takodje jer sam lenstina, fensi sireve... Jednom sam nasao fenomenalan sic za bajs random, bolja kupovina 50x nego ovo po sta sam posao. Lazanja su super, za kupovna. Ne isplati mi se da pravim za te pare. 1
J-♣ Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 30 minutes ago, nisam ja said: pitam za italiju baš. lazanja i sosevi ništa. sirevi može ako nisu preskupi. šta još? Sve u vezi obrađenog paradajza sem kečapa. u svim pakovanjima: konzerva, staklo i u onoj ambalaži karton spolja iznutra folija konkretno primer: ITALIAMO Čeri paradajz u soku od paradajza, konzerva 400g
Valk Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Testenine razne i soseve razne (npr onaj crveni sos sa crnim vinom), kremiće, sir, nekad pršutu onu tanku što miriše bogovski. Sladoled! Nisam uzimala smrznuto. 1
Mil@n Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Sos od pančete ubija, danas kad sam video da imaju logističkih problema, mal me šlog nije udario. 1 1
Ratamahatta Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 (edited) + Tiramisu u svim agregatnim stanjima. Jurim onaj karbonara preliv i lazanje s 4 vrste sira (ima samo ona veganska s mlevenom sperplocom i ona standardna), nema u Lindi kod mene. Edited February 10, 2022 by Plajvi
Popular Post mraki Posted February 10, 2022 Popular Post Posted February 10, 2022 (edited) 3 hours ago, Valkyrie said: Dani Italije su raj za moju dušu a pakao za novčanik & Znači, odem tamo, uzmem neke osnovne potrepštine, i na kasu sav ponosan što sam preskočio Italiju. Kad ispred mene jedna starija gospodja sa pretrpanim kolicima, uglavnom italijanski prozivodi. Slaže ono i pokazuje, ovo je najbolji keks, ovo sladoled, ovaj sir… ova marka im je najbolja, sve valja. Jao ja nisam ni gledala cene, biće mi previše. Koliko košta ovo, koliko košta ono pita kasira, da li ću imati dovoljno? E tu već poče malo da mi ide na živce jer se odužilo. Mislim se, biće dosta 20k ali ćutim. Ovi iza već prelaze na drugu kasu, ali ja genije ostanem tu i uzmem od babe neki keks sa medom, sladoled, sir… Edited February 10, 2022 by mraki 1 15
gospa buba Posted February 10, 2022 Author Posted February 10, 2022 vi ste svi ludi. samo da znate 1 2
fren Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Oni paradajz sosovi su dobri i za musaku s patlidzanom.
ljuttko Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 30 minutes ago, dekki said: ovo sve nije u redu baš. Rešila sam da ne jedem slatko, preskočila lindu danas i šta ću, sutra moram u istu. 1 1
ivy Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 11 hours ago, gospa buba said: vi ste svi ludi. samo da znate slazem se. ja to nista ne kupujem,dobro jesam uzela juce ceri paradajz u konzervi i neki keks za ovog mog..ali ostalo em ne jedem-testa,sosve,slatkice em to meni nista nije jeftino... uzela sam jednom neki pekorino i livnicki je za njega izmislio sir tako da od tada preskacem... 1
Ras Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 18 hours ago, nisam ja said: šta kupujete tad i tamo? talijansku zemlju
msv Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 On 10.2.2022. at 9:11, Frank Pembleton said: ... Shiit has hit the fan Je l' isti kao Linolada Gold? Cena je nešto niža.
Recommended Posts