Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, djordje geprat said:

moja omiljena alatka je mala womax ugaona brusilica. nju sad koristim umesto ubadaljke.

Kako?

(Pada mi svašta na um, al to je jako vrljavo + cime seces drvo?)

Posted

Imate fafovke mašine u lidlu, pa navalite dok se nije rasprodalo

• +1 1
Posted (edited)

Jel ima neko sa sigurnošću informaciju kolika je plata kasira/ke u Lidlu?

Edited by eumeswil
Posted

jel valja rucni usisivac (na baterije)? za auto, npr. 

Posted

Ako misliš na onog mrvojeda, probao sam i nema dovoljno snage za auto. Pokupi nešto malo, ali tepisi ostanu prašnjavi i ne može da povuče ništa iz zazora. Bacio sam ga u kontejner ispravnog, samo je smetao pokući i skupljao prašinu, na sebi.

• +1 1
  • Hvala 1
  • -1 1
Posted

Kada se Lidl pojavio, pomislio sam super, eto neko da razbije duopol, i stvarno, na pocetku, oni zuti sirevi za sendvice, naseceni i pakovani, gauda, masdamer i to, svi su bili jeftiniji od onih iz Maksija/Ideje, medjutim malo po malo sada su ti sirevi skuplji ili isti kao oni u Maksiji/Ideji.

• +1 2
Posted
On 3.2.2022. at 13:23, pacey defender said:

jel valja rucni usisivac (na baterije)? za auto, npr. 

Koji tačno?

Imam neki Parkside za radionicu, dobro vuce i koristim ga i za auto

Posted

NIje Parkside. Piše na kutiji Silver Crest. oko 2500din. Ima ga u katalogu od četvrtka pre 4 dana.

Naredila žena da kupimo. Stavila veto na veto. Da samo znate kako je "nisi u pravu" odzvanjalo u meni na putu do Lidla. 

NIje stiglo na red da usisam auto. Ali sad bez zezanja - postoji jedna velika dobra stvar sa ovim (i verovatno svakim drugim) ručnim usisivačem. Dete se navuklo da usisava kad nešto prospe a prosipa redovno jer dete je.

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Taj Silver Crest im je marka za "kućanske alarate" trimeri za bradu, aparat za brijanje itd...

... Shiit has hit the fan

Posted
On 7.2.2022. at 23:39, pacey defender said:

NIje Parkside. Piše na kutiji Silver Crest. oko 2500din. Ima ga u katalogu od četvrtka pre 4 dana.

Naredila žena da kupimo. Stavila veto na veto. Da samo znate kako je "nisi u pravu" odzvanjalo u meni na putu do Lidla. 

NIje stiglo na red da usisam auto. Ali sad bez zezanja - postoji jedna velika dobra stvar sa ovim (i verovatno svakim drugim) ručnim usisivačem. Dete se navuklo da usisava kad nešto prospe a prosipa redovno jer dete je.

Pazi, kao da gledam prizor od pre neku godinu :lol:

Završilo upravo tako - što je klinja usisavao auto, igre radi. Da izađe iz kuće i igra se sam, a da ne mislimo gde je i šta radi :sleep:

• Haha 1
Posted
On 3.2.2022. at 15:55, djeneralche said:

Kada se Lidl pojavio, pomislio sam super, eto neko da razbije duopol, i stvarno, na pocetku, oni zuti sirevi za sendvice, naseceni i pakovani, gauda, masdamer i to, svi su bili jeftiniji od onih iz Maksija/Ideje, medjutim malo po malo sada su ti sirevi skuplji ili isti kao oni u Maksiji/Ideji.

Isti utisak, u maksiju su sad često ti lepi sirevi na akciji, ledar, masdamer itd