Popular Post Svemir Zeka Posted January 2, 2022 Popular Post Posted January 2, 2022 Šljivka, kvalitetan slatkiš 10
*edited by mod Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 On 24.12.2021. at 16:50, *edited by mod said: Ima i nešto što se zove čerimoja (Aliji dal da te dam?) Probao i ovo. Šta znam nisam oduševljen. Valjda jer ima dosta ogromnog crnog semena pa smara dok se očisti. Što se tiče ukusa, najviše liči na neki puding ili sladoled od jabuke. 1
gospa buba Posted January 11, 2022 Author Posted January 11, 2022 (edited) nestalo je chini mi se one rize za sushi, shto je bila u pakovanjima od pola kila. da li je ona deo neke specijalne ponude ili ima i inache? ako neko primeti da ima opet, javljajte, stvarno je shtogod! Edited January 11, 2022 by gospa buba
Valk Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 ne prestajem da kupujem parkside gedžete, uzela pre neki dan “graviralicu” koja mi, naravno, uopšte ne treba al ajd sad. možda da počnem da se njom potpisujem ispod svake svoje kućne majstorije, nešto tipa “powered by Valk” ili tako nešto što odzvanja die beste autoritetom. 3
mraki Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 1 hour ago, gospa buba said: nestalo je chini mi se one rize za sushi, shto je bila u pakovanjima od pola kila. da li je ona deo neke specijalne ponude ili ima i inache? ako neko primeti da ima opet, javljajte, stvarno je shtogod! Ja te njihove robne marke ne mogu nikako da pohvatam, mislim da se dosta prepliću i imaju iste stvari pod različitim imenom. I različite stvari pod istim imenom.
gospa buba Posted January 12, 2022 Author Posted January 12, 2022 ova je dobra riza, lepljiva, osnovni joj je kvalitet shto se pojede uvek do kraja, jer je bash dobra, dobra je i sutradan, onda mi to kompenzuje shto je malo skuplja, ne bacam hranu. sushi rice...valk, kakav je to divajs i shta radi?sent from novi mnogo jak bubamoto.
Valk Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Olovka na struju kojom graviraš po drvetu, keramici, staklu, metalu valjda, otkud znam. Hoby divajs koji može od običnih artefakata da napravi zanimljive i lične. Uz nju se dobije nekoliko šablona ali može i samouko. Nisam još probala kako radi. 2
Valk Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 (edited) bila neverovatnih 999 rsd, Linda je smrt za nas hoardere koječega. Edited January 12, 2022 by Valkyrie 3
mraki Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Taman da izgraviraš prozore dok su još praznici.
gospa buba Posted January 12, 2022 Author Posted January 12, 2022 pa shto ne govorish bemti sigurno mi treba! [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Valk Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 (edited) išarali ih deca i ja nekim snegom u spreju i voštanim bojicama za staklo, jebala sam ježa kad dođe vreme da se to pere. @mraki @gospa buba naravno da ti treba, kupuj, što samo ja da budem Gvozdenka Edited January 12, 2022 by Valkyrie 1
gospa buba Posted January 12, 2022 Author Posted January 12, 2022 gvozdenka, voshtane za staklo su livin hel! trebace ti iljadu krpa, i ako je pvc, da znash da se zavuche svuda po plastici dok operesh staklo. posle peresh i plastiku. mislim da josh imam neke tajne zavuchene zelene fleke edip. gvozdenka mi je bila babatetka. gvozdenke su pjur ivl. znam sve o njima sent from novi mnogo jak bubamoto.
mraki Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 (edited) Pa eto, sad možete da ih trajno išarate, nema pranja. Razmisliću da li i meni treba to. Nego, osećam se ko budala tamo proučavajući te njihove proizvode. Sad sam oko praznika 5 min proučavao etikete na kakau, da bih došao do zaključka da je apsolutno isti proizvod u pitanju, samo pod različitim imenom. A malopre kuvam čaj. Imam 2 njihova od nane pod istom markom, ali prilična razlika u kvalitetu. @gospa buba za pirinač moraš da vidiš koja je robna marka. Te specijalne ponude imaju i specijalne nazive. Što opet ne znači da ih nema i redovno pod drugim nazivom, to ti pričam… Edited January 12, 2022 by mraki
gospa buba Posted January 12, 2022 Author Posted January 12, 2022 ja sam uzela one chajeve u 'konzervama', velikim, crni i crveni. skroz su korektni. kasmo kod chajeva.sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Recommended Posts