gospa buba Posted August 30, 2021 Author Posted August 30, 2021 izedoste li mi crne bombone? nemojte sve, stizem prekosutra sent from novi mnogo jak bubamoto.
ivy Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 ovo kokosovo mleko iz Lidla ima aromu na vanilin,mirisi kao puding od vanile i to nigde ne pise
gospa buba Posted September 6, 2021 Author Posted September 6, 2021 a ti ne zelish tako?sent from novi mnogo jak bubamoto.
ivy Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 naravno da ne zelim...jos nisam naisla na takvo nesto...kokosovo mleko treba da mirisi na kokos
zoki Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 https://www.lidl.rs/p/tvoja-idealna-oprema-do-cilja/muska-softshell-jakna/p35977Jel bila ova jakna ranije, valja li ako je neko već uzimao? Sent using Tapatalk
Frank Pembleton Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 https://www.lidl.rs/p/tvoja-idealna-oprema-do-cilja/muska-softshell-jakna/p35977Jel bila ova jakna ranije, valja li ako je neko već uzimao? Sent using TapatalkZa te pare sasvim ok, ne očekuj neku svemirsku dugotrajnost i kvalitet. No nosiceš jaknu kad već budeš i zaboravio koliko si je platio. ... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted September 9, 2021 Author Posted September 9, 2021 pojeli ste crne bombone bemvam sent from novi mnogo jak bubamoto.
zoki Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Za te pare sasvim ok, ne očekuj neku svemirsku dugotrajnost i kvalitet. No nosiceš jaknu kad već budeš i zaboravio koliko si je platio. ... Shiit has hit the fanTako nešto mi i treba, neću da planinarim, ide jesen, treba mi nešto za grad dok vozim trotinet [emoji3]Sent using Tapatalk
J-♣ Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 (edited) 5 hours ago, zoki said: https://www.lidl.rs/p/tvoja-idealna-oprema-do-cilja/muska-softshell-jakna/p35977 Jel bila ova jakna ranije, valja li ako je neko već uzimao? Sent using Tapatalk Kupio ja jutros, hteo tamniju, ali već u 8:10 ostale samo plavo-crna i siva svetlija u XL veličini. Još je nisam otpakovao pošto sam na poslu, kako kaže kolega Frank - nek' traje koliko traje za te pare (2000rsd). Inače, jutros (Medak lidl) bila takva navala "paprikara" da su brzo nestala kolica za one što okasniše. Pri izlazu do automobila me dvoje penzosa pratilo i usput se svađali kome će pripasti kolica nakon što ispraznim. Edited September 9, 2021 by J-♣
zoki Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Ja idem tek oko 6 na nbg, videću u Zemunskoj ili Ivana Ribara, isto mi treba XL, znači da se ne nadam puno Sent using Tapatalk
zoki Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Našao XL u Vojvođanskoj, nisu socko, skroz ok za te pare i za ono za šta mi treba.. Tamo ima još dosta, u Ivana Ribara skoro ništa.. Sent using Tapatalk
duda Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 ja kupila jutros isto tu jaknu, nosiću je po planini i muž kupio sebi, ja ga nagovarala na tamno plavu, on jok, hoće onu sivu u dve boje
Блок_64 Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 3 hours ago, zoki said: Našao XL u Vojvođanskoj, nisu socko, skroz ok za te pare i za ono za šta mi treba.. Tamo ima još dosta, u Ivana Ribara skoro ništa.. Sent using Tapatalk Ivana Ribara ima problem sa brojem zaposlenih i guzovm pa ne stignu cesto sve da iznesu na vreme,tako da moze da se desi da je nadjes i posle par dana kada dodju do daha i izbace sve u rafove.
Recommended Posts