Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted

izedoste li mi crne bombone? nemojte sve, stizem prekosutra :cry:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted

ovo kokosovo mleko iz Lidla ima aromu na vanilin,mirisi kao puding od vanile

i to nigde ne pise  :cry::dry::isuse::rolleyes::angry:

r4sn9jk4fkmxwjgk6mta.jpg

Posted

a ti ne zelish tako?

Posted

naravno da ne zelim...jos nisam naisla na takvo nesto...kokosovo mleko treba da mirisi na kokos

Posted

pojeli ste crne bombone bemvam :dry:

Posted
Za te pare sasvim ok, ne očekuj neku svemirsku dugotrajnost i kvalitet. No nosiceš jaknu kad već budeš i zaboravio koliko si je platio.

... Shiit has hit the fan

Tako nešto mi i treba, neću da planinarim, ide jesen, treba mi nešto za grad dok vozim trotinet [emoji3]

Sent using Tapatalk

Posted (edited)
5 hours ago, zoki said:

https://www.lidl.rs/p/tvoja-idealna-oprema-do-cilja/muska-softshell-jakna/p35977

Jel bila ova jakna ranije, valja li ako je neko već uzimao?

Sent using Tapatalk

Kupio ja jutros, hteo tamniju, ali već u 8:10 ostale samo plavo-crna i siva svetlija u XL veličini.

Još je nisam otpakovao pošto sam na poslu, kako kaže kolega Frank - nek' traje koliko traje za te pare (2000rsd). :happy:

Inače, jutros (Medak lidl) bila takva navala "paprikara" da su brzo nestala kolica za one što okasniše. Pri izlazu do automobila me dvoje penzosa pratilo i usput se svađali kome će pripasti kolica nakon što ispraznim.

Edited by J-♣
Posted

Ja idem tek oko 6 na nbg, videću u Zemunskoj ili Ivana Ribara, isto mi treba XL, znači da se ne nadam puno :sad:

Sent using Tapatalk

Posted

Našao XL u Vojvođanskoj, nisu socko, skroz ok za te pare i za ono za šta mi treba.. Tamo ima još dosta, u Ivana Ribara skoro ništa..

Sent using Tapatalk

Posted

ja kupila jutros isto tu jaknu, nosiću je po planini 

i muž kupio sebi, ja ga nagovarala na tamno plavu, on jok, hoće onu sivu u dve boje :happy:

Posted
3 hours ago, zoki said:

Našao XL u Vojvođanskoj, nisu socko, skroz ok za te pare i za ono za šta mi treba.. Tamo ima još dosta, u Ivana Ribara skoro ništa..

Sent using Tapatalk

Ivana Ribara ima problem sa brojem zaposlenih i guzovm pa ne stignu cesto sve da iznesu na vreme,tako da moze da se desi da je nadjes i posle par dana kada dodju do daha i izbace sve u rafove.