July 19, 20213 yr Turski voćni jogurti odlični. Meni se dopao i onaj sa kokosom. Španski sladoled na štapiću ukus crvena pomorandža, samo se šećer oseća. Sicilijanska marmelada od limuna je meni skroz ok.
July 20, 20213 yr Mladenovačka Linda, najegzotičnija od svih. Ovako je posle svake jače kiše… Bravo za genija koji je projektovao ovo. Izvinjavam se na kulinarskom offu, ali morao sam. Edited July 20, 20213 yr by mraki
July 20, 20213 yr Klizdlnadam se da nema ljubimaca ispod onog blata kao da vire neke ušiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 20, 20213 yr Ne bi trebalo, nije se ovo naglo desilo, i uvek ima neko tu. Verovatno su one metalne “uši” predvidjene za vezivanje pasa. Edited July 20, 20213 yr by mraki
July 26, 20213 yr Hrvatska, al svejedno : Iz trgovina se povlače ovi orašasti plodovi, sadrže pesticide
July 26, 20213 yr 16 minutes ago, nautilus said: nova akcija u srpskom lidlu; orasasti plodovi na 50% Ako ce nesto da digne natalitet u rekordnom roku..to je ova akcija. Bravo Lidl
July 26, 20213 yr sad ces svetliti u mraku. taman dobro dodjes porodici kad pocnu restrikcije struje.
July 26, 20213 yr Problem je očigledno i dalje u susamu. Jedite čiste orahe i bezbedni ste. I hleb bez semenki. Edited July 26, 20213 yr by mraki
July 30, 20213 yr E, da, ima i dosta meksičke hrane, sosova i sl. Kupio sam neke pileće filete za pečenje sa sve nekim sosom u kutiji, nije baš malo tj puno je, 500 din, al moram da ispoštujem. Ako se neko loži na one hot wheels autiće, i to je na akciji, 200 komad. I dosta parkside alata, bušilice, mali zavrtači i ostalo.