Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Jasno skroz. Mada mislim da je potrebno tako nešto.

Voleo bih da vidim ima li neku Škorpiju u natalnoj.

• Haha 1
Posted

A, to se sad tako kaže, probaću sa nekom komšinicom studentkinjom, možda mi prođe taj mladalački lingo. 

• Haha 1
Posted

Još ako se ispostavi da ima nešto u Škorpiji i da joj se dopadaš, super ćeš proći :D

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
Ja ako sam dobro skapirao, ona piše sebi, a Georgijev GD-u i sebi. 
Georgiev piše svima, samo Obućina malo koriguje[emoji769] svoje...

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Vučiću u stvari ide u korist to što je EP na Novoj S. Kad vidim najavu za novu emisiju "Dobar, loš, zao", ruka sama kreće da zaokružuje svaki broj 1 u blizini.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Milošica said:

Mada mislim da je potrebno tako nešto.

Bukvalno jedino bitno.

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Georgiev piše svima, samo Obućina malo korigujeemoji769.png svoje...

Da li si siguran, Frenče? Meni deluje da ona sama piše, a i takav se utisak stekao do sada. Ovih dana vidim da je prenose i u "Danasu" pod njenim imenom i prezimenom. Doduše, ovo je sve samo nagađanje, možda je i tako kao što ti kažeš.

Posted

Da li si siguran, Frenče? Meni deluje da ona sama piše, a i takav se utisak stekao do sada. Ovih dana vidim da je prenose i u "Danasu" pod njenim imenom i prezimenom. Doduše, ovo je sve samo nagađanje, možda je i tako kao što ti kažeš.
Ona je samo zdušno prihvatila manir, kao pravi profesionalac.
If it's not broken don't fix it.

Posted
10 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Nema misterije, Jelena u 99% slucajeva pise sebi uvode, Sloba i Nemanja pisu za Gorana..

Posted (edited)

Upravo tako. Bila je skoro kod Dedicke i rekla da ona pise. Valjevo, srednja, pismeni, takmicenja i sl. ide joj. 

Edited by radnik
Posted

Opasni Valjevci uvek bili.

• +1 2
Posted

Yup, sama uglavnom, mada cela ekipa prisutna tog dana ucestvuje o bitnim temama koje dominiraju u tom trenutku, pa ona posle to sredjuje, poslozi i pise.

Sinoc opasan uvod o nevidljivoj-(ne)postojecoj-starojnovoj javnoj tuziteljki

A preksinoc na kraju Pregleda, najavaljujuci mec Francuska-Nemacka rekla: "posto je Solak oteo fudbal, kako izvestavaju tabloidi, a rts se zali da na njihovu ponudu na otkup prava nikad nije odgovoreno, vi ne menjate kanal, sledi utakmica...."

Volim ja tu ironiju, bezobrazluk i podjebavanje. Ne moze covek drugacije vise ovde, takva su vremena nazalost, a i dozivljavam to kao neki vid borbe.

• +1 2
  • Wub 1
Posted

Tako se i Joey u Friendsima hvalio da sam piše scenario za ulogu Dr. Drake Ramoray, pa je završio u otvoru lifta... :fantom:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

U jutarnjem su ladno pustili snimak velikog skupa mađarskih navijača neonacista u pozitivnom kontekstu, a na snimku se jasno vidi zig hajlovanje...

• 2 weeks later...
Posted

jel se zna tiraž?

il barem nagađa