Milošica Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Jasno skroz. Mada mislim da je potrebno tako nešto. Voleo bih da vidim ima li neku Škorpiju u natalnoj. 1
James Marshall Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 A, to se sad tako kaže, probaću sa nekom komšinicom studentkinjom, možda mi prođe taj mladalački lingo. 1
Milošica Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Još ako se ispostavi da ima nešto u Škorpiji i da joj se dopadaš, super ćeš proći 1 1
Frank Pembleton Posted June 16, 2021 Author Posted June 16, 2021 Ja ako sam dobro skapirao, ona piše sebi, a Georgijev GD-u i sebi. Georgiev piše svima, samo Obućina malo koriguje[emoji769] svoje... .... Shiit has hit the fan!
napadaj Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Vučiću u stvari ide u korist to što je EP na Novoj S. Kad vidim najavu za novu emisiju "Dobar, loš, zao", ruka sama kreće da zaokružuje svaki broj 1 u blizini. 1
Mil@n Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 2 hours ago, Milošica said: Mada mislim da je potrebno tako nešto. Bukvalno jedino bitno.
notenoughreasonsforclaire Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 2 hours ago, Frank Pembleton said: Georgiev piše svima, samo Obućina malo koriguje svoje... .... Shiit has hit the fan! Da li si siguran, Frenče? Meni deluje da ona sama piše, a i takav se utisak stekao do sada. Ovih dana vidim da je prenose i u "Danasu" pod njenim imenom i prezimenom. Doduše, ovo je sve samo nagađanje, možda je i tako kao što ti kažeš.
Frank Pembleton Posted June 17, 2021 Author Posted June 17, 2021 Da li si siguran, Frenče? Meni deluje da ona sama piše, a i takav se utisak stekao do sada. Ovih dana vidim da je prenose i u "Danasu" pod njenim imenom i prezimenom. Doduše, ovo je sve samo nagađanje, možda je i tako kao što ti kažeš.Ona je samo zdušno prihvatila manir, kao pravi profesionalac.If it's not broken don't fix it. .... Shiit has hit the fan!
Jimmy Kowalski Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 10 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Da li si siguran, Frenče? Meni deluje da ona sama piše, a i takav se utisak stekao do sada. Ovih dana vidim da je prenose i u "Danasu" pod njenim imenom i prezimenom. Doduše, ovo je sve samo nagađanje, možda je i tako kao što ti kažeš. Nema misterije, Jelena u 99% slucajeva pise sebi uvode, Sloba i Nemanja pisu za Gorana..
radnik Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 (edited) Upravo tako. Bila je skoro kod Dedicke i rekla da ona pise. Valjevo, srednja, pismeni, takmicenja i sl. ide joj. Edited June 17, 2021 by radnik
Jumanji Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Yup, sama uglavnom, mada cela ekipa prisutna tog dana ucestvuje o bitnim temama koje dominiraju u tom trenutku, pa ona posle to sredjuje, poslozi i pise.Sinoc opasan uvod o nevidljivoj-(ne)postojecoj-starojnovoj javnoj tuziteljki A preksinoc na kraju Pregleda, najavaljujuci mec Francuska-Nemacka rekla: "posto je Solak oteo fudbal, kako izvestavaju tabloidi, a rts se zali da na njihovu ponudu na otkup prava nikad nije odgovoreno, vi ne menjate kanal, sledi utakmica...."Volim ja tu ironiju, bezobrazluk i podjebavanje. Ne moze covek drugacije vise ovde, takva su vremena nazalost, a i dozivljavam to kao neki vid borbe. 2 1
radisa Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Tako se i Joey u Friendsima hvalio da sam piše scenario za ulogu Dr. Drake Ramoray, pa je završio u otvoru lifta... 1 1
msv Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 U jutarnjem su ladno pustili snimak velikog skupa mađarskih navijača neonacista u pozitivnom kontekstu, a na snimku se jasno vidi zig hajlovanje...
Recommended Posts