Miljenko Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Dosta picerskih duela ovih dana. Najzesce je kada gledas deGroma i znas sta ce ovaj da baci, no to retko pomogne. Sinoc na Coors Fieldu cini mi se 14 strajkauta, u skracenoj varijanti meca, no napad ga je ipak pokrio na kraju, ako je vec odbrana gresila.
Miljenko Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Moji Piratesi sasvim korektni do sada, 7-9. Moran i Reynolds odlicni, te Hayes ne fali previse jos uvek (najavljen povratak tek pocetkom maja). Dobijena serija protiv Brewersa u gostima, te 2-2 sa Padresima, je sigurno daleko preko mog ocekivanja. Cardinalsi i Redsi ce nas cistiti, tu nema zbora, no uz solidnu rotaciju, moglo bi nesto biti od ove ekipe, za 2-3 sezone.
Grandilof Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Moji ok, dobro poceli, onda ih Metsi sweep, sinoc Nola brutalan, complete 2 run game protiv omrazenih Cardsa...
Grandilof Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 deGrom lud jbt...Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Miljenko Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Ne vredi sto znas sta ce baciti, kada nema trika da udaris. Moji ce ocekivano nadrljati protiv Twinsa, no ovo je fin ucinak do sada. Padresi dobise dve vezane kod Dodgersa. Cardinalsi jedva zatvorise 5-1. Da, pogledah I Astros-Angels zavrsnicu, gde 4-2 nije bilo dovoljno gostima za pobedu. Tvoji trokirase u Denveru, mada ce veceras iza Nole verovatno poravnati.
Miljenko Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 (edited) Lep picerski duel na Dodgers-Reds mecu. Kershaw 7 ininga bez dopustenog runa, 8 Ks i walk. Gray je imao odlicnu kontrolu zone, uz cak 11 strajkauta, ali i 3 walks. U drugom iningu se iscupao sa samo jednim primljenim poenom, da bi Turner udario HR u trecem. Treinen se izvukao iz problema u osmom, sa dva strajkauta perfektnim sliderom. Edited April 28, 2021 by Miljenko
Miljenko Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Koliko su Metsi kilavi udaracki, iz sezone u sezonu (ma koliko ih ESPN obicno hvalio). To je posebno istaknuto kada deGrom baca. Imas elitnog picera, koji primi jedan run I ti izgubis utakmicu. Ako sam dobro procitao, ovo je bio 42. mec na kome je on startovao I dopustio 0 ili 1 poen, a da su Metsi izgubili.
Miljenko Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Piceri dominiraju veceras. Prvo su Gray i Keuchel, imali picerski duel na Reds-White Sox (1-0 za Cincinnati u 10. iningu). Sada Means dominira protiv Marinersa, 7 ininga bez primljenog poena i 9 strajkauta. Kikuchi dosta dobar, 7 ininga, 3 dopustena poena i 7 Ks.
Miljenko Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Perfect game alert i dalje stoji. Means rutinski prosao kroz osmi ining (dobro imao je jedan 3-2 count, no tu je usledio savrsen changeup, down i out, za novi zamah u prazno).
Miljenko Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Ipak nije perfect game, vec no-hitter, no svejedno savrseno izdanje. Bio je strajkaut na wild pitchu u trecem iningu, gde je Haggerty krocio, a zatim uhvacen u pokusaju kradje.
Miljenko Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Kilce iz Los Angelesa, mi dva dana izbijaju pare. Bar sam odgledao no-hitter sinoc. Koliko Angelsi ne umeju protiv Tampe. Cim su imali dobar nastup startera, napad nije dao skoro nista.
Azdaja Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Nisu imali šanse celu seriju, neverovatno koliko im ne prijaju.
Miljenko Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 (edited) Sinoc su imali dobijenu utakmicu. Mozda bi zatvorili iz desetog pokusaja. Mislim na Dodgerse. Angelsi su beznadezan slucaj, no sigurno zabavni za gledanje. Edited May 6, 2021 by Miljenko
Recommended Posts