Jump to content
IGNORED

Chernobyl - HBO (2019)

eumeswil

Recommended Posts

Posted
43 minutes ago, Caligula said:

FB_IMG_1559890372226.jpg

:Hail:

Posted (edited)

Jel tweet fotošop?

edit: jeste, ovo je sa njuza. Pogodili u srid sride.

Edited by goofs
Posted
44 minutes ago, Caligula said:

FB_IMG_1559890372226.jpg

šta može krenuti po zlu?

:mellow:

Posted
3 hours ago, Arkadija said:

Obožavam ljude koji iz nekoliko postova zaključe o mom poznavanju neke teme,mojim ineresovanjima i vidicima. Molim te, zaobiđime.

Smatraj obostranim, mislim obozavanje: i ja obozavam forumske dijagnosticar(ke)...

Posted
13 minutes ago, namenski said:

Smatraj obostranim, mislim obozavanje: i ja obozavam forumske dijagnosticar(ke)...

:by:

Posted (edited)

Razvojni put scenariste Černobila, Craiga Mazina:

xlahbzE.jpg

Spoiler

Craig Mazin govori za BBC Culture Channel, juni 2042:

Personally, I always thought "Superhero Movie" was my best work. All that Chernobyl stuff, ah well, a man has to pay the bills, you know. But, it's like, you know, you really have your own favourite, the one where you poured your heart out to produce a work of art, and what does the fucking public do? They only go for the shittiest thing you've ever done. Do you really think Ian Gillan really likes "Smoke On The Water"? Like fuck he does. I'm telling you, every time he sings it a little part of him dies. He knows, and I know that their best song is "River Deep Mountain High". But the sheeple and plebs love "Smoke On The Water", some shitty tune they put together while pissing about high on weed. But that's that, you know. Showbiz. Fuck that shit. Ever since then people remember me for Chernobyl. All that radiation bullshit, and blah blah blah tension and grim drama. That's just bollocks. But "Superhero", man. Now those were the days. We were happy. We were men.

Edited by Marvin (Paranoid Android)
Posted

Blagodarim, ispravljeno.

Posted
1 hour ago, Joe D said:

To je scenarista, nije reziser.

i kreator.

Posted

^^ to be fair, svi ti filmovi pre Černobilja su teźak buljson, Scary movie i njegovi derivati, Hangover nastavci, tu ni nemas neke velike kreativne slobode, a i sta god da napises osudjeno je da bude glupo.

Jedino ova sva poslednja, za ovu Snezanu je pokusao da napravi malo drugaciji, ozbiljniji fazon, nije uspelo, jbg. Ovo pre Snezane ne znam sta je.

Posted

Ghoul dao seriji 5/5,verovatno najviše da iznervira Damba :D

Posted
On 6.6.2019. at 14:52, Marvin (Paranoid Android) said:

Naime, ruska televizijska mreža već je najavila da će snimati svoju verziju serije "Chernobyl" koja će biti zasnovana na pretpostavci da je CIA poslala agenta u Černobil kako bi izvršio sabotažu.

:laugh:

salu na stranu, postoje dve teorije zavere:fantom:

jedna je da su americki agenti uzrokovali katastrofu.. izmedju ostalog ameri su znali da ih rusi spijuniraju, pa su u svim projektima i tehnologijama koje su im rusi spijunirali, namerno ostavljali nagazne mine, tj greske u tim sistemima.. 

a druga je da je havarija uzrokovana planski kako bi se pokrio™ neuspeli projekat duga 3, koji je kostao jedno tri puta vise novaca nego sto je kostala izgradnje nuklearne elektrane..

e sad, jeste projekat duga 3 prsao, al opet da zrtvujes pola evrope, kako bi to zataskao seems unlikely..

a opet i u nevadi neposredno pre cernobila je takodje bio neki nuklearni incedent al je to bilo pokriveno cernobiljskom pricom..

sve u svemu, ko sta zna, niko nista ne zna, krhko je znanje:fantom: