fusion_ Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Ponuda kod nas je stvarno siromašna. Ja ih jedino još držim zbog Amazon Originals naslova dok ne pogledam sve što me zanima.
Ros Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 ubice mog oca 1 i 2 na Amazon Prime-u u dojclandu. ovo su ocene ove ocene sa 1 zvezdicom su zbog toga sto nije sinhronizovana serija na nemacki
ToniAdams Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 jel ima neka amazon oridjidji serija, mimo bojsa, a da nije sralje?
Mil@n Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 (edited) 3 minutes ago, ToniAdams said: jel ima neka amazon oridjidji serija, mimo bojsa, a da nije sralje? Marvelous Mrs Maisel, neopisiva jebačina keve od serije. Toliko je dobra da nijedna druga amazonova nije zavrednela u isti post sa njom (doduše, nema ih nešto puno za preporučiti). Puštaj, gledaj, i opušteno, ako ti se ne sviđa, do tebe je. Edited July 22, 2021 by Mil@n 2
Pokojni Ruxin Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 39 minutes ago, ToniAdams said: jel ima neka amazon oridjidji serija, mimo bojsa, a da nije sralje? invincible
ToniAdams Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 hm, milan voli vikinge a pokojni ruksin midsomer...ok, ovo drugo je po stripu, moglo bi da valja. aj bacim pogled. al generalno im nije produkcija na nekom hbo nivou.
Ros Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 8 hours ago, ToniAdams said: jel ima neka amazon oridjidji serija, mimo bojsa, a da nije sralje? Hunters The Man in the High Castle
ToniAdams Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 uf druga mi je sbas slaba, odustao posle sezonskog finala, prvu nisam gledao.
goofs Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Good Omens je bila dobra Carnival Row idejno i (uglavnom) produkcijski dobra, ali prica malo skripi Invincible odlican
ultra plasticni Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Ako volis BB Tortona ima Golijat, koja nije nesto posebno
ToniAdams Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 ma u sustini me zanimalo kolko ima sanse da tolkin valja ako je pre toga skoro sve bilo njah
goofs Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 44 minutes ago, ToniAdams said: uf druga mi je sbas slaba, odustao posle sezonskog finala, prvu nisam gledao. Sta ti se ne svidja god Covjeka u visokome dvorcu? Pitam za druga ozbiljno, stoji mi na watchlisti jedno 3 godine, knjigu sam citao bar 3-4 puta, najblaze receno je cudna ali kako sam razumeo serija je uzela samo background postavku iz knjige, nisu isti likovi niti ista radnja.
ToniAdams Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 3 minutes ago, goofs said: Sta ti se ne svidja god Covjeka u visokome dvorcu? Pitam za druga ozbiljno, stoji mi na watchlisti jedno 3 godine, knjigu sam citao bar 3-4 puta, najblaze receno je cudna ali kako sam razumeo serija je uzela samo background postavku iz knjige, nisu isti likovi niti ista radnja. joj sad se ne secam tacno, al secam se utiska posle te epizode kad je valjda zrtvovao porodicu zbog ne znam cega. da bi zastitio onu ribu valjda.
dragance Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Clarkson's Farm! Odlicna zajebancija. A i GT se vraca sa specijalnom epizodom iz Skotske 30 jula. 2
Mil@n Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 (edited) 1 hour ago, ToniAdams said: hm, milan voli vikinge a pokojni ruksin midsomer...ok, ovo drugo je po stripu, moglo bi da valja. aj bacim pogled. al generalno im nije produkcija na nekom hbo nivou. U Mrs Maisel produkcija izuva iz gaća. Scenografija, frizure, kostimografija, ne znam koju nagradu nisu pokupili. Sve u vezi serije je vrhunsko, a to se baš ne dešava previše često sa ovom hiperprodukcijom. Njujork sa kraja 50ih je prikazan spektakularno, vizuelno, serija je apsolutno savršenstvo. Edited July 22, 2021 by Mil@n 2
Recommended Posts