Jump to content
IGNORED

Amazon Prime Video

Mil@n

Recommended Posts

Posted

Ja mislim da je Zmaj samo razbio onaj neuništivi patos (seal?), a da su žene ipak zaustavile hordu ili se možda horda sama povukla kada su ovi iznutra rushovali na rog. Ali da to za rog je dosta bezveze jer niko ne kaže zašto je bitan niti šta radi. Isto propust, otkud drugom zlom crnji onaj bodež?

Posted

Mene samo zanima ko će da glumi Lanfear, kad sam čitao knjige ona mi je bila u glavi kao nešto specijalno kada je pojava u pitanju...

Inače se slažem sa 8/10 na 6/10

No jedva čekam sledeću sezonu. Prastajte...

Posted

Koliko spojlujete, nemate pojma. Jutros uzeo da gledam seriju, kad ste vec spomenuli prvi evo me na sestoj epizodi i skroz ste istrolovali ali i dalje nemam pojma o cemu pricate :lolol:

Posted
58 minutes ago, Zlurad said:

Koliko spojlujete, nemate pojma. Jutros uzeo da gledam seriju, kad ste vec spomenuli prvi evo me na sestoj epizodi i skroz ste istrolovali ali i dalje nemam pojma o cemu pricate :lolol:

Ne brini, ja sve episode up to date i dalje ne znam sta pricaju ovi nasi :laugh:

• Haha 1
Posted (edited)

Ima li neke kratke serije na tom Amazonu koju preporucujete? Muž je ubo mesec dana gratis nemački Prajm, ali smo uglavnom loši sa vremenom.

Edit: 'Fleabag", "Good Omens" i "A very English scandal" gledali

Edited by I*m with the pilots
Posted
36 minutes ago, I*m with the pilots said:

Ima li neke kratke serije na tom Amazonu koju preporucujete? Muž je ubo mesec dana gratis nemački Prajm, ali smo uglavnom loši sa vremenom.

marvelous ms maisel

• +1 2
Posted

Boys, wheel of time, modern love

Posted

Nama je i Goliath bio ok sa Amazona. Boys ako vam se gleda nesto superherojsko ali drugacije od marvelovstine.

Posted
17 hours ago, I*m with the pilots said:

Clarkson’s Farm ako ima na Nemackom Prajmu, i ako voli(te) Jeremy Clarksona. 

Posted

Hvala vam, valjda ćemo uspeti nešto od predloženih ;)

Posted
20 hours ago, I*m with the pilots said:

Bosch 

Goliath 

Expanse 

Posted

The man in the high castle, ali nije baš kratka. 40 epizoda. smile.png

Posted

Ako nemacki AMZPrime radi kao i engleski, gledajte da izaberete nesto sto je ili kratko, ili svaka sezona prica za sebe.

Cesto ume da bude delimicno dostupno za dz, a da se neke sezone placaju.

Ima dosta i filmova, kao i dokumentaraca - mozda i tu nadjete nesto?