Jump to content
IGNORED

Tenis 2019

Timmy

Recommended Posts

Posted
Uf, Saša Zverev mi je totalno antipatičan, dok za Stefanosa još uvek nisam pronašla šta bih mu zamerila.

A Feliks je , ma ne znam, posle prvog seta sam bila uverena da lagano dobija Felisijana, kad ono čabar. Mora da poradi na psihološkom momentu. 
Meni zanimljivo Sasa nije antipatican, zapravo nemam bas nikakav stav prema njemu.

Sto se tice Feliksa, a jbg ima samo 18 godina, odigrao i dosta meceva u poslednje vreme, iznenadjujuce se dobro pokazao na travi i eto njega vrlo brzo medju top igrace.
  • Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

503

• renne

395

• Arkadija

332

• Tsai

324

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gofan odlično krenuo protiv Federera...

Posted

Goafan odličan , ali samo do taj brejka.

Posted

Kalsika, a taman sam pomislila da je skinuo one Rodzerove postere po sobi.

Matori u transu....hmmm

Posted
16 minutes ago, Arkadija said:

Goafan odličan , ali samo do taj brejka.

Da, nažalost posle se baš raspao, pogotovo sa tri duple servis greške na početku drugog...

Posted

Ako se ne varam, 102. turnir za Federera, ko zna, možda je i Konorsov rekord u igri...

Posted

Troicki dobio nekoga nakon 3 spasene mec lopte, nije moguce.:ziga:

Posted

Federeru ova pobeda donosi navodno 2. mesto na zrebu za W

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Odlicno, znaci Novak Nadal polufinale, a dedi konobari, sankeri i vodoinstalateri do finala

Posted
Odlicno, znaci Novak Nadal polufinale, a dedi konobari, sankeri i vodoinstalateri do finala
po meni bolje Nadal-Nole nego Fed-Nole... mada ih ima samo da se ne popadne neki petosatni mec u drugoj nadelji ili slicno.

Posted

Ma dobro, nego smao kazem, sanse da Fedal bude polufinale su 0%, videces

Posted

Ne mora, cak i da se nameste™ kako kazes, isplati im se to polufinale vise nego ista drugo...

Posted

Kecmanović dobio Munara u Antaliji.

Posted

Feliciano...  :hail:

Da zahvalimo Sport Klubu što im je u taj-breku otišao prenos (i još se nije vratio), profesionalizam na nivou...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...