Ivo Petović Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Meni je fascinantno da ovakvi likovi poput Mnuchina, teški stotine miliona dolara, nakon svake izjave gledaju u Trampa da vide njegovu reakciju. Koji su to bednici. Dodje mi da navijam za virus.
Weenie Pooh Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 1 minute ago, Ivo Petović said: Dodje mi da navijam za virus. Dobro ti došlo!
Ivo Petović Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 (edited) Realno, dobro je počelo...Ted Cruz, CPAC, Matt Gaetz, Bolsonaro, BoJo, da se čovek ponada, možda postane i vernik...al' džaba btw, Noam Chomsky rekao da se glasa za Bajdena. Jimmy Dore će da se ubije. Rand Paul...od njega nikakvih vesti nakon one priče da je plivao u bazenu Kapitola, dok je bio zaražen virusom Edited April 13, 2020 by Ivo Petović
Weenie Pooh Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Chomsky već sto godina zagovara glasanje za manje zlo, mogao bi neko da ga pita da li možda uočava kakav trend kad su long-term ishodi te taktike u pitanju...
papapavle Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Za emigraciju u neku smislenu državu. Ovde se ne zna kome se više jebe za plebs.
ObiW Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Polako, cekaj da vidimo koga ce Korona da obere do jeseni. Sad kad Trump proglasi pobedu nad Koronom, pa kad on i Bajden krenu na predizborne mitinge...
mustang Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 (edited) ti se nadas? nece ih, mi smo baksuzi. ne oni ja ako bih negde isla...mora da bude toplo, toplo i jeftino a da nisu afrika, latinska amerika a pogotovu ne nz i ozilend. kanari? portugalija, spanija...? Edited April 14, 2020 by mustang
ObiW Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Portugalija se meni mnogo svidja. Ljudi su dobrice, opusteni a i prilicno je jeftino. E sad biti emigrant tamo, pa... Dejan Tiago Stankovic je rekao da to bas i nije neki privlacan sport jer si uvek, u svakoj prilici 100% stranac i da bi radije, sa znanjem portugalskog, ziveo u Brazilu da moze jer tamo nije bitno odakle si dosao. Meni se pak Brazil uopste ne svidja, nikad tamo ne bih ponovo otisao, u Portugal uvek.
theanswer Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 6 hours ago, Ivo Petović said: Rand Paul...od njega nikakvih vesti nakon one priče da je plivao u bazenu Kapitola, dok je bio zaražen virusom Eno ga volontira u nekoj bolnici u Kentakiju
theanswer Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 (edited) Demokrate su pokupile mesto na vrhovnom sudu Viskonsina. Prošle godine republikanci dobili sa 0,5%, ove godine dosta ubedljivije od toga za Demokrate. Stanje suda je sad 4-3 za republikance. Odnosno, tehnički svi su oni non party affiliated tako da bih trebao reći da je 4-3 za konzervativce Edited April 14, 2020 by theanswer
vememah Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 (edited) 1 jakTM kandidat. I nije fejk: https://www.snopes.com/fact-check/joe-biden-hairy-legs-remark/ Ceo govor: Edited April 20, 2020 by vememah
Recommended Posts