Cane Vukic Prebranac Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Како је замозатајан, Бјелица је направио одличну НБА каријеру. Не вјерујем да ће испасти скроз из ротације, али тешко да ће више бити стартер.
Mil@n Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Just now, Cane Vukic Prebranac said: Како је замозатајан, Бјелица је направио одличну НБА каријеру. Не вјерујем да ће испасти скроз из ротације, али тешко да ће више бити стартер. Realno, ni ne zaslužuje.
pbg12345 Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 2 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Како је замозатајан, Бјелица је направио одличну НБА каријеру. Не вјерујем да ће испасти скроз из ротације, али тешко да ће више бити стартер. Sta znaci taj izraz? 1 minute ago, Mil@n said: Realno, ni ne zaslužuje. Sta, da bude starter? Ma to je potpuno irelevantno, posebni u njegovom slucaju Nek bude bagli, nikakav problem Ali on mesta u ligi ima itekako, a u ovim kingsima je suludo ako ne igra 20+ minuta Pisao sam i ja ovde da je bio u losijoj formi, ali on njima prosto timski previse znaci da bi ga izbacili iz rotacije I nevezano samo sa tim, barns istina na malom uzorku igra previse. On od dolaska ima najvecu minutazu Sjebace se jako ako u njemu vide lidera ekipe To su badi, fox, bagli ide u tom smeru, a barns je tu da bude pomocno osoblje sa bogdanom, bjelicom, kolijem...
nisam ja Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 I dalje je majndfak hrvaština na ćirilici.
spaceploitator Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 bobi bas los protiv nurkare, jel gledo neko?
J.R. Cash Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Gledao sam ja. Bas su ga unistili u pnr. Nije mogao da ostane na parketu, morao je mrtvi Amir da udje. Fila bez Embiida je teska kesa. Portland ih je oba puta oduvao s pola gasa.
Time Crisis Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Prvo poluvreme ok bilo, egal, u trećoj četvrtini raspad.
ToniAdams Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 bas mi drago zbog vucicevca. drugi vucicevac skroman: "O, da. Baš sam o tome pričao sa Timom Konelijem (predsednikom košarkaških operacija). Mogu da budem kao Tim Dankan, samo u Denveru. Tim Dankan Denver Nagetsa... Malo je smešno pričati o tome, ali mislim da može da postane realnost", rekao je Jokić.
Cane Vukic Prebranac Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Зли језици би рекли да може да размишља о томе да једног дана буде као Тим Данкан, а не може о томе да на јесен заигра на Свјетском. Зли језици, али не и ја.
ToniAdams Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 pa mora da individualno radi da bi bio ko timoti :/
omiljeni Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 format svetskog meni gori nego sistem davis kupa. ni ja ne bi igrao.
levi Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 FIBA takmičenja su pokojna, koga više briga za reprezentacije
pbg12345 Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 bogdan/dzordz uvertira za harden/kari kasnije
Recommended Posts