Garnirung Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Nisam gledao mečeve protiv Valensije i Cedevite, barem ne u klasičnom smislu, pošto sam imao neke goste, pa onako, bacao pogled tu i tamo ali sam pretpostavljao, kao i za ono sinoć da će da bude dan mrmota, onog meča u Valensiji. Na stranu sve gluposti, al sinoć me je lansirao u stratosferu Beron (a uzročno i Tomić) sa onom bačenom loptom iz auta u aut. Nisam vodio statistiku ove sezone, al ovo mu je sigurno četvrti ili peti put da ne zna da izvede aut Ne ulazeći u taktičke zamisli da li treba da bude na parketu par sekundi pre kraja četvrtina/poluvremena/utakmice, ali jebem mu mater, da mu jebem mater Znači, probao si jednom, dvaput, video si da ne zna, koji ga kurac stavljaš da to ponovo radi, kad ne zna. Plus, što onako skraćen pitanje je , da li i teorijski može bolje da baci, kad ne vidi pola terena
theanswer Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Alempije je slobodan, menja ga Pašutin.. Samo kažem
pbg12345 Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 hmm, da ti to nisi nesto permutovao? alimpije je od skoro tamo, kad pre otkaz? a pasutin im je vec bio trener prosle sezone, a ove je valjda u italiji a pasutin bi nam odgovarao jeste da ima 50 godina, ali za filipa je stokton iz najboljih dana
theanswer Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 4 minutes ago, pbg12345 said: hmm, da ti to nisi nesto permutovao? nisam, nego ne možeš od istrage posrbica da ispratiš sve vesti
zakintos Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Tom Ludwig? ...to je onaj sto je pravio hokejaske izmene
Recommended Posts