James Marshall Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 ali zato sigurno imamo predstavnike u top 400 kenjatora ili cinika
Heaviside Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 (edited) 29 minutes ago, Venom said: To je definicija igraca koji nije uspeo da udje medju 400 najboljih igraca na celom svetu. Jako veliki fail. Na ovom forumu npr. ne manjka top 400 svetskih naucnika, psihologa, ekonomista, programera, zanatlija itsl. lol Zasto mislis da je to potrebno naglasavati? Evo, decko je profi kosarkas, freak of nature, neuporedivo uspesniji od mene i menjao bih se sa njim bez razmisljanja. Prevara od igraca ne znaci da je doticni promasio profesiju nego da ga bije glas da je bolji igrac nego sto zaista jeste. Oko njega je vladao hype da pripada tom drustvu od 400 najboljih, a ovi ga ekspresno poslali nazad iako su morali da ga placaju. Ocigledno da po trenutnom kvalitetu i potencijalu nije ni blizu NBA, a dobio je NBA ugovor. U tom smislu je prevara od igraca. Dobro pojacanje za Partizan. Treba probati sa njim, ali ne treba ocekivati da ce od starta da dominira jer je eto imao NBA ugovor u dzepu. Edited September 5, 2018 by Heaviside
Venom Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Zato sto NBA potencijal ima na hiljade i hiljade igraca i mnogi od njih odu na tryout i ne prodju, ali to ne znaci da su "prevara od igraca". Ima boljih u tom trenutku i kraj. A i to sto neko nije prosao tryout ne znaci da je otpisan za sva vremena.
Venom Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 ok, nije bio na tryoutu "potpisao je taj novi ugovor" i otpustili su ga. Svejedno.
Heaviside Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Covece, lepo sam napisao sta podrazumevam pod prevarom od igraca. Nigde ne pise da su svi igraci koji ne zavrse u NBA prevare. Nema potrebe da se vrtimo u krug. Rasprava je pocela od pitanja sta je za Zagorcem, zasto ubacuje po 5, 6 poena u Partizanu. Ljudi ocekuju vise od njega zbog medijskog hajpa i cinjenice da je bio blizu NBA. Ja tvrdim da on kvalitetom nije ni blizu NBA i da od njega trenutno ne treba ocekivati previse. Nadam ce da pod Cankom napredovati i imati dobru karijeru.
theanswer Posted September 5, 2018 Author Posted September 5, 2018 ja se pak nadam da neće, jer ne vidim u čanku ništa specijalno da mu se da na upravljanje ovaj projekat
Venom Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 7 hours ago, Heaviside said: Covece, lepo sam napisao sta podrazumevam pod prevarom od igraca. Nigde ne pise da su svi igraci koji ne zavrse u NBA prevare. Nema potrebe da se vrtimo u krug. Rasprava je pocela od pitanja sta je za Zagorcem, zasto ubacuje po 5, 6 poena u Partizanu. Ljudi ocekuju vise od njega zbog medijskog hajpa i cinjenice da je bio blizu NBA. Ja tvrdim da on kvalitetom nije ni blizu NBA i da od njega trenutno ne treba ocekivati previse. Nadam ce da pod Cankom napredovati i imati dobru karijeru. I ja napisao da to nema veze sa "prevarom od igraca". Stvarno nema potrebe da se vrtimo u krug. Opis ti je cisto preterivanje i kraj.
Micko8 Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Sve zavisi sta ste ocekivali od njega. Ako ste ocekivali da ima neku ozbiljnu evropsku ili nba epizodu , onda se i moze smatrati prevarom, Miskovom , jos je uspeo da uzme sasvim dobre pare tamo ne odigravsi niti jedan mec u NBA ligi. U Spanskoj ligi je redovno imao nule u statistickim kolonama. Karijera za sada za ne povaliti se.
FPLS Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Baskonia - Partizan 91:54 Landale 10 Nikolić 10 Gagić 7 Paige 6 Pecarski 6 Aranitović 5 Marinković 5 Gavrilović 5 Trifunović Sy Pažin Tanasković Zagorac
Geo Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Utegao Canak to fino , nema soliranja, ravnomerono rasporedjeni poeni ...
Lezilebovich Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 A otkud sadi ovi talentovani momci kod nas (Trifunović i Tarlać)? Što ne idu u Megu ili eventualno KKCZ ? SNS sipa keš i kod nas pa se ima ili ... ?
Timmy Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Nekad smo pucali sa 36 razlike, sad probismo i tu granicu :(
Micko8 Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Iako je prijateljska , mnogo je 19 minutes ago, Lezilebovich said: A otkud sadi ovi talentovani momci kod nas (Trifunović i Tarlać)? Što ne idu u Megu ili eventualno KKCZ ? SNS sipa keš i kod nas pa se ima ili ... ? Sta znam , Vucurovic slovi za coveka koji je dobar u radu sa mladim igracima , moguce je da je on sada taj magnet koji privlaci talentovane klince , kako bi individualno napredovali. CZ sa Simanicem ,Radanovicem i Aranitovicem nije napravila dobru reklamu za mlade igrace , verovatno ih roditelji zaobilaze u sirem luku i nece pustati decu da im propadaju tamo, mislim na ove talentovanije klince.
Dankan Ajdaho Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Dokle se u Partizanu izbacuje reprezentativac za reprezentaticem.
Recommended Posts