Miralem Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 vilijams-gos zvanicno: sanduk banana, lubenica od 8kg, slamnati sesir i usna harmonika.
Shaq Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 2 minutes ago, copkillah said: Kakvi su ti sad ovo ad hominem napadi? Pričaš samouvereno, pomislio sam da možda znaš o čemu pričaš. Dakle, znaš li ili ne znaš? Mada mislim da se odgovor nazire... :( kad vidim da takvi kao ti pricaju da znaju ugovore, odma je jasno ko dan da u stvari nemaju pojma. to sto uzimate kao sveto slovo informacije sa juzne tribine i iz kafica, pa posle mislite da ako nebuloze ponavlajte milion puta da ce to postati i istina, to je vec problematika za drugu tematiku. :coffee:
Tresko Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 33 minutes ago, Timmy said: Ne znam samo da li je i glup ili samo bezobrazan sa tim poredjenjem... A vi mu jos odgovarate :( I jedno i drugo. A evo stiglo mu i pojačanje u obliku ovog Bljake, koji se ističe u sendvičarenju.
copkillah Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 1 hour ago, Shaq said: kad vidim da takvi kao ti pricaju da znaju ugovore, odma je jasno ko dan da u stvari nemaju pojma. to sto uzimate kao sveto slovo informacije sa juzne tribine i iz kafica, pa posle mislite da ako nebuloze ponavlajte milion puta da ce to postati i istina, to je vec problematika za drugu tematiku. :coffee: I dalje mi nisi odgovorio, što, po svemu sudeći, znači ne znaš. To je sve što me je zanimalo, ne bih te dalje zadržavao.
booyaka Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 I jedno i drugo. A evo stiglo mu i pojačanje u obliku ovog Bljake, koji se ističe u sendvičarenju.Mogla bi malo moderacija da se pozabavi tobom, da treskaš u svoja 4 zida.
Goranz Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Bolje se navikni, moderacija će sada mnoge stvari da toleriše zato što je nekima omogućila amnestiju. :coffee:
Timmy Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Goranze, ti si dobar covek i lepo ces mi objasniti sta znaci to coffe sa tim dvotackama :(
adasevic Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Uzeleo se flegmine kafe, pa priziva zaboravljenog asa A nije da ne fali pomenute kafe po forumu...Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Shaq Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 3 hours ago, copkillah said: I dalje mi nisi odgovorio, što, po svemu sudeći, znači ne znaš. To je sve što me je zanimalo, ne bih te dalje zadržavao. da si pametan, video bi da sam ti odgovorio i to vise nego jasno. :coffee:
copkillah Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 12 minutes ago, Shaq said: da si pametan, video bi da sam ti odgovorio i to vise nego jasno. :coffee: Ja sam te pitao za brojke, apsolutno me ništa drugo nije zanimalo. Kao i uvek, pucaš ćorcima, moja je krivica što sam očekivao više od tebe, poyy!
pbg12345 Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 imam neki osecaj da ce se blizanci ove seozne u najboljem slucaju poklati oko treceg mesta
booyaka Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Neće, svi stranci u svih pet klubova su teški mediokriteti od igrača, biće najizjednačenija ABA u poslednjih nekoliko godina.
theanswer Posted August 23, 2018 Author Posted August 23, 2018 dok čekamo papir za mustafu stiže potvrda da igramo sa klužom prvog u beogradu pre nego što odemo u španiju ovo je najgori mesec u istoriji košarke btw, nema jebeno ništa da se gleda, novi kalendar nam je uništio avgust mesec, bar je nekih prijateljskih reprezentacija bilo ranije, sad baš nema ništa
Recommended Posts