omiljeni Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Dulo pokrenuo proteste, Trinkijeri podržava, 1 brdo...
theanswer Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Da li je ijedan sportski kolektiv ikada zbog bilo čega izdao saopštenje u pola 2 ujutru?
MiddleClass Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 39 minutes ago, Mark Rothko said: Saopštenje Institucija.
Kreator Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 40 minutes ago, Mark Rothko said: Saopštenje O'stoja ranom zorom kod Sarape i Marića da se pere. 32 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: saopštenje u 01:30. usrao se ostoja. ima sutra da padne berba ušiju e trinky, pa zar je mogli drugojačije 21 minutes ago, theanswer said: Da li je ijedan sportski kolektiv ikada zbog bilo čega izdao saopštenje u pola 2 ujutru? 15 minutes ago, ToniAdams said: pa nije, al mi smo avangarda To je to. Menjam avatar. Samo da ga imalo nervira...
Azdaja Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Sad lepo bojkot dve tri utakmice pa nek bira Predsednika ili publiku
copkillah Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Sramotno je blaga reč, ono je skandalozno jadno i bedno, slažem se sa idejom da se bojkotuje par utakmica
adasevic Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Brate, npisao covek da ce zbog trinkija da krene ponovo na tekme... Kakva faking politicka konotacija... Strasno...Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Timmy Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Jebem vam mater da vam jebem. Svima redom. Od Ostoje do strica nacije Majku vam bre jebem!!! A taman pisem kako se kanim za povratak u Pionir... Sad cu da dodjem u pola 2 u noc i da vam se popisam po liniji za bacanja. Majku vam jebem svima .
Timmy Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Izvinjavam se, baš pukoh u trenutku kad videh saopštenje. Brišite ako je previše.. A pomislio sam kad sam video fotku da ne bude Ostoja morao da se pere. Kad ispade Jos gore. Koja smo mi tuga od zemlje, naroda, morala... Daj više taj zemljotres i ćao debili.
Recommended Posts