goofs Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Jeste sve to istina, s tim sto je Tripko imao rezultat iza sebe, par epohalni useravanja u ekipe sirom EL (most noteably Real u Madridu) i srebro sa rep'stacijom. I prekinuo je prerano karijeru, mogao je jos ponesto da namakne. Otprilike, glede navijaca, njih dvojica su isti tip igraca jer su konstantno opljuvani, samo je Tripko uspesno igrao na dosta visem nivou. Vanja za sada ne moze da izadje iz Evrokupa.
copkillah Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Samo Vanja da počne redovno da pogađa kada je sam i biću zadovoljan za početak. Lako ga je kritikovati jer je osećaj kao da je tu već jaaako dugo i da ima 23-4 godine, a ne samo 21. Bitno je da sada ima ozbiljnog trenera uz sebe.
Miralem Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 a koga da kritikujemo kada je aranitovic odstranjen?
Nebojsa Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 3 hours ago, kobni zelaya said: Ne znam uopšte koliko u ABA ligi ima igrača 97 godište koji trenutno igraju bolje od Vanje, neka je tu zabuna žešća. u tome je najveci problem, nema puno boljih, ako ih i uopste ima (dakle nije vanja toliko los, koliko mi zelimo da bude bolji ;-)). pritom, nevezano za aba ligu, u dobrom delu kls ekipa veci teret je na ledjima "polovnjaka", nego klinaca. generalno, izuzetno malo vrhunskog talenta je ostalo u regionu - ne znam ni koliko je uopste "nastalo" u u20 generacijama s ovih prostora, obzirom da ni po evropskim ekipama [el/ek/spanija/italija] nisam primetio puno ovih klinaca. da ponovim jos jednom za (neprezaljenog) radanova - kao tipican primer unistavanja talenta od strane kluba - ukoliko mali nije imao nekih tezih povreda, tragedija je sto je takav igrac poslednjih par godina presedeo na klupi, bez obzira ko od stranaca igrao na istoj poziciji.
copkillah Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 49 minutes ago, Miralem said: a koga da kritikujemo kada je aranitovic odstranjen? Ja i dalje verujem u Sanija
Timmy Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Svako vreme ima svoga Tripka™, a ovaj sad je u skladu sa vremenom u kom se nalazimo. Nista manje, nista vise.
Nebojsa Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 1 hour ago, copkillah said: Ja i dalje verujem u Sanija +1 jedino je problem sto izgleda neki od nas vise veruju, nego on sam :(
Nikodije Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 1 hour ago, copkillah said: Ja i dalje verujem u Sanija Izgleda da trinki™ više veruje u riki hikmana
kobni zelaya Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 1 hour ago, Nebojsa said: u tome je najveci problem, nema puno boljih, ako ih i uopste ima (dakle nije vanja toliko los, koliko mi zelimo da bude bolji ;-)). pritom, nevezano za aba ligu, u dobrom delu kls ekipa veci teret je na ledjima "polovnjaka", nego klinaca. generalno, izuzetno malo vrhunskog talenta je ostalo u regionu - ne znam ni koliko je uopste "nastalo" u u20 generacijama s ovih prostora, obzirom da ni po evropskim ekipama [el/ek/spanija/italija] nisam primetio puno ovih klinaca. da ponovim jos jednom za (neprezaljenog) radanova - kao tipican primer unistavanja talenta od strane kluba - ukoliko mali nije imao nekih tezih povreda, tragedija je sto je takav igrac poslednjih par godina presedeo na klupi, bez obzira ko od stranaca igrao na istoj poziciji. Gde je Radanov sedeo na klupi?
copkillah Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 58 minutes ago, Nikodije said: Izgleda da trinki™ više veruje u riki hikmana Sigurno, ali mi nije realno da on dođe, tj ne vidim razlog da prihvati jedno 4x manju platu nego što ima.
theanswer Posted November 26, 2018 Author Posted November 26, 2018 Opušteno, platiću ga iz svog džepa.
Mark Rothko Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Na Al Džaziri trenutno ide priča o osvajanju prvog evropskog trofeja KK Partizan - Kup Radivoja Koraća 1978. godine. Ono - Kića, Praja, Miško Marić, Arsenije Pešić, Boban Petrović, Savović, Toša...
krkipfc Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 https://youtu.be/DXenAKJcjBA Sećanje na prvi međunarodni trofej KK Partizana!
Miralem Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 (edited) zbogom, legendo Edited November 27, 2018 by Miralem
Recommended Posts