freakns Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 nenormalan tenis. nisam ocekivao da ce i danas nastaviti kao juce, ali jebo ih patak, jesu. ja sam vec rekao 1000 puta, za mene je najlepsi tenis uvek bio kada gledam Federera i Novaka, ali ova dvojica, to je ubedljivo najvece rivalstvo u istoriji tenisa. ljudi su odigrali 52 medjusobna meca(and counting), od toga makar 5 epskih(iz glave, AO 2012, Madrid 2009, Peking 2008, RG 2012, RG 2013, ovo danas)... moze se pisati i raspravljati do sutra ko s najbolji teniseri ikada, ali ovakvo rivalstvo sigurno nije vidjeno i sumnjam da cu doziveti da vidim jos jedno slicno
Mil@n Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Ko je bese predlozio da krenemo sa psovkama...utisak ostaje da je to presudilo...hahaha Mislim da se ovoj pobedi raduje Nole u sebi kao onomad kad je uzeo RG...bukvalnoNema šanse, on zna da ako sutra izgubi da je sve džabe. Zato se i nije puno radovao, doduše, vrv mij ni imao snage ta ne ko, radovanje.Vest me sačekala negde na 80om km vožnje bajsom već solidno umoran, poslednjih 20 sam spičio kao na drogama. Živo me zanima šta će se desi sutra... Koliko se Anderson odmorio I koliko Novak odmorio...Ovi što ne mogu da navijaju protiv Nadala... Lol Ja ga stvarno izrazito poštujem i gotivim al nećemo preterivati. Hawaii Mate 10 Pro
Mil@n Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Jooj taj Madrid 2009. meni se plakaloJa plakao ko malo dete. Koliko je to bilo frustrirajuće za gledanje, Nadal u najgorem mogućem ZID modu, stajao je 10m iza osnovne i vraćao sve živo i mrtvo a ovaj naš grešio... Al pričali smo o tome milion puta, pakao. Hawaii Mate 10 Pro
Malvo Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Kako je ogavna Dramoserena, pristup nedostojan finala. Mada je svakako bolja varijanta da Andja osvoji, ali ovo je uzasno za gledanje.
levi Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Anđelka za čast ženskog tenisa. mada se namučila. ali bilo bi malo previše da je porodilja osvojila
Malvo Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Ma gde se namucila, walk in the park. Porodilja i dalje moze da osvoji svaki GS za koji se sprema 10+ dana, samo sto joj evidentno fali previse dasaka u glavi, a nije u top formi da moze da ispegla dramoserske promasaje na mrezi. Zasluzeno ce za onu bezaniju od Sarapove na RG gledati kako protivnica dize tanjir.
Fakundo Sava Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Bravo za Galetovu! Jedna od meni omiljenih gs šampionki
April Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 20 minutes ago, goofs said: Jooj taj Madrid 2009. +1 najbolji šljaka meč ever
Kreator Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Fantastičan meč. Nadal je bio neverovatan, sve četitke i njemu. Nadam se da će Nole imati snage sutra da dobije onog dosadnog servera.
Tsai Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Ma imace snage sigurno, ovaj je igrao 6 i po sati polufinala i 5 sati cetvrtfinala
booyaka Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Noleks očekivano izdominirao, kad glava odlučuje nema dileme što se tiče pozitivnog ishoda, tada je uvek izvestan.[emoji41]Još jedan korak do #13[emoji41]Što se ženskog finala tiče, svaki dan je lep kad izgubi ono crno čudovište. [emoji23]
1n54jd3r Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 3 minutes ago, booyaka said: Noleks očekivano izdominirao, kad glava odlučuje nema dileme što se tiče pozitivnog ishoda, tada je uvek izvestan. Da li si ti uopste gledao danas Novaka?
booyaka Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Da li si ti uopste gledao danas Novaka?Jesam, šta te zanima?
1n54jd3r Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 3 minutes ago, booyaka said: 3 minutes ago, 1n54jd3r said: Da li si ti uopste gledao danas Novaka? Jesam, šta te zanima? pa u cemu je izdominirao? Nadal danas bio vidno bolji...statistika im je slicna ali ne mogu da shvatim da je neko gledao mec i da kaze da je Novak danas dominirao
Recommended Posts