July 14, 20186 yr Ja se nisam nervirao previse. Uzivao sam u odlicnom mecu, Nadal sjajan, tesko mi je da navijam protiv njega.+1
July 14, 20186 yr 1 minute ago, Arkadija said: Visko rece da je ovo njihov najduzi mec. Zar to nije ono finale iz Australije? Ono finale Australije nije trajalo 2 dana kao ovaj meč
July 14, 20186 yr i dalje ne mogu da se opasuljim kako je ovo dobio...bukvalno nista u danasnjoj igri nije nagovestavalo ovakav ishod
July 14, 20186 yr 5 minutes ago, Majo said: Kako se ono zvaše prva (ili jedna od prvih) knjiga o Đokoviću?
July 14, 20186 yr 5 minutes ago, April said: SUTRA!!! +1000000 sutra ce mi trebati jos 2 oka!!! nole se vratio!!!!!!
July 14, 20186 yr SUTRA!!!zurka zakazana u Cirihu sa Kolindom i Acom uz ucesce specijalnih gostiju Cece i Perkovica. Salu na stranu, syper vi bilo da pobede i jedni a i ovaj drugi.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
July 14, 20186 yr 32 minutes ago, 1n54jd3r said: Ko je bese predlozio da krenemo sa psovkama...utisak ostaje da je to presudilo...hahaha Mislim da se ovoj pobedi raduje Nole u sebi kao onomad kad je uzeo RG...bukvalno +500
July 14, 20186 yr Gledah do poslednjeg gema. Prebacih na fudbal. I tamo saznah da je vec gotovo. Nole dobija Andersona samo ako se ovaj uspava il ne moze dustane iz kreveta. U suprotnom, Pirova pobeda
July 14, 20186 yr 54 minutes ago, mlatko said: zurka zakazana u Cirihu sa Kolindom i Acom uz ucesce specijalnih gostiju Cece i Perkovica. Salu na stranu, syper vi bilo da pobede i jedni a i ovaj drugi. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Nole dobije,kroasani izgube i eto lepog sportskog dana
July 14, 20186 yr evo koliko je vec sati proslo od polufinala, jos uvek me tenzija puca...i to ne u pozitivnom smislu
July 14, 20186 yr In other news, Kerber (ne Gale [emoji6]) rutinira Big black [emoji1](Izneli TV u baštu za Noloa, Ostao uključen, skupili se neki Nemci i ja sa strane [emoji41]) Sent from my BLA-L29