John Coltrane Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: možeš sad da kukaš koliko hoćeš, ja već humanizovao rašu i kdb-a u tvojim očima...malo me vala i plaćaju arapi kakav PR ovde radim Precenjujes svoj pregalnicki duh na ovom svetom mestu.
Giggsy Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 Kasno sam se ukljucio. Kako je ovaj kreten dobio direktan crveni u 10. minutu? Bitno da su nama uzeli bodove
ArleKino Posted April 15, 2019 Author Posted April 15, 2019 2 minutes ago, Giggsy said: Kasno sam se ukljucio. Kako je ovaj kreten dobio direktan crveni u 10. minutu? Bitno da su nama uzeli bodove Govno išlo laktom. Čist crveni. Gol Aube
Jeremija Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 4 minutes ago, Giggsy said: Kasno sam se ukljucio. Kako je ovaj kreten dobio direktan crveni u 10. minutu? Bitno da su nama uzeli bodove Dobro što nisi video gol, jedan od najgupljh ikada. Ili to, ili je Ben Foster prodano djubre... Ali Votford generalno dobro igra, bolje nego Arsenal koga je Leno par puta baš izvadio.
Weenie Pooh Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 2 hours ago, Pokojni Ruxin said: jel ti zna keva da si spiner? Ne zna, držim je u zabludi. Toliko sam vešt i suptilan igrač, skoro kao Sansa Stark.
ArleKino Posted April 15, 2019 Author Posted April 15, 2019 Užasna igra, ali tri boda se pišu. Prepisana utakmica protiv Fulhama 2013. kad je Sidwell pocrvenio u prvih 10 minuta, a onda smo 80 minuta čuvali tri boda. Ostaju još tri mine do kraja. Imamo isti broj bodova kao Chelsea, ali i utakmicu manje + bolju gol-razliku.
Mindaugas Žukauskas Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 Kapiram da smo u najboljoj poziciji jer nemamo nijedan top6 okršaj do kraja. Mada, ne bi me čudilo da uspemo da useremo ovih već upisanih 6 bodova protiv CP i Brajtona kući
Giggsy Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 Vama jedino Wolvesi mogu napraviti problem, sto naravno ne znaci da ne mozete da userete jos negde, ali Chelsea i mi realno imamo mnogo vise mesta gde mozemo da useremo.
Mindaugas Žukauskas Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 (edited) Imamo i zajebano gostovanje Lečesteru, mada, nije da ne znamo da pobedimo na King Poweru, recimo ona 2-5 pobeda u njihovoj šampionskoj sezoni. Edited April 15, 2019 by Mindaugas Žukauskas
Recommended Posts