copkillah Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Ne mislim ja da on ne bi zaigrao, već da se faktički situacija ne menja, donedavno nismo ni računali na njega. Mogao je da bude bonus, ali nije. Nije ni minus jer ga - nije bilo
Weenie Pooh Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Pa nije igrao jer je bio povređen, što definitivno jeste bio minus. Trenta je (bez Gomeza) bilo praktično nemoguće rotirati, da bi beka u jednom trenutku morao da zaigra mrtvi Milner. To što se nije raspao klub u odsustvu Klajna ne znači da je sve išlo kao po loju. Ne znači da neće biti potreban u drugoj polovini sezone. Ne znači da je OK oslanjati se na Milnera, Fabinja, i Hoevera, a ponajmanje znači da je Trent nedodirljiva startna opcija - dečko ošljari svaku drugu utakmicu.
John Coltrane Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 3 hours ago, kipo said: Nego, kakav je to fazon da Junajted 6 dana pred važnu utakmicu ide da se priprema u Dubai? Mislim, sve i da je dobro plaćeno, koliko će škoditi putovanje, vremenska zona, klima.. Ole nije stigao da se bolje upozna sa igracima i da se isprica, pa ce to da nadoknadi u tih 6-7 sati (i 6k km) leta. Budalastina. Ili bi Glejzeri da dignu sidro pa ih vodi na razgledanje kao belo roblje.
Mindaugas Žukauskas Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 13 minutes ago, Weenie Pooh said: Milnera, Fabinja, i Hoevera whoever
189- Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 kaze sarri da je spreman dati sansu chou i da ce minimum sedeti na klupi ako ne bude igrao. garant dobio naredjenje da izjavi tako nesto za novine™ pored barelle jurimo izgleda i paredesa iz zenitha kao zamenu za fabregasa..
Baldrick S. Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Lalana se opet povredio Mignolet, Camacho, Moreno, Lovren, Milner, Fabinho, Keita, Jones, Shaqiri, Sturridge, Origi Subs: Kelleher, Firmino, Mane, Salah, TAA, Hoever, Christie-Davies
ArleKino Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Carrasco se spominje kao moguće pojačanje.
Weenie Pooh Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 47 minutes ago, Zlurad said: Lalana se opet povredio Hoće da bude Staridž umesto Staridža.
Baldrick S. Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Preskocilo mu srce kad mu je Klop rekao da igra
radisa Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Uključio sam se malo kasnije, šta je sa Lovrenom? I da li mi se dobročini da je Fabinho na štoperu?
Weenie Pooh Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Lovro se sam odjavio, a engleski pomoćnici ne jebu VAR - to naviklo da ceni milimetar ofsajda, maše bez oklevanja.
Baldrick S. Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 1 minute ago, radisa said: Uključio sam se malo kasnije, šta je sa Lovrenom? I da li mi se dobročini da je Fabinho na štoperu? Zadnja loza. Fabunho stoper. Prosek godina 21
Weenie Pooh Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Uključio sam se malo kasnije, šta je sa Lovrenom? I da li mi se dobročini da je Fabinho na štoperu?Da, otišao mišić Lovrenu pa je sad uz Fabinja na štoperu holandski TAA, debitant od 16 godina.
radisa Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 1 minute ago, Weenie Pooh said: 3 minutes ago, radisa said: Uključio sam se malo kasnije, šta je sa Lovrenom? I da li mi se dobročini da je Fabinho na štoperu? Da, otišao mišić Lovrenu pa je sad uz Fabinja na štoperu holandski TAA, debitant od 16 godina. Da to vidim, da ima 2-3 igrača koji su još nevini... Ovaj crnoputi sa španskim prezimenom se nameće ne desnoj strani...
Recommended Posts