Constantin Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 14 minutes ago, Dali_man said: Opet prelaz iz keca u dvojku i opet pobeda Radničkog nad Proleterom Ono kad kladionica optuzuje za namestanje... Da-Bog-da gi ojadio Ivica i obogatio se ko Abramovič
Rumpelstiltskin Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 (edited) "Bio sam na utakmici,i mogu vam reci da je Radnicki apsolutno NEZASLUZENO dobio! Proleter je pored dva gola imao cetiri 100% sanse,i pravo je cudo kako lopta nije htela u gol! Radnicki ako im se ne sklone ne zasluzuje ni u 5 da bude,to vam potpisujem.Ovaj put nije bilo pritiska da ih Proleter pusti,ali je velika sreca dovela do pobede ekipe Radnickog!" (Neko ko zna, 30. april 2019 21:38) # Link komentara Edited April 30, 2019 by Rumpelstiltskin
Captain_Darling Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/haskic-kao-dju-le-moze-li-da-nadmasi-sava-374924.html
Подсемафорска 20 Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Искусно поништен гол да би дошло 1-2. И да Нермин не да четири комада. Шалу на страну, једна лепа вест кад смо већ званично обезбедили квалификације. Мада се то зна већ годину дана, и није нека вест. Уколико тим који буде освојио ЛЕ (и тиме се пласира у ЛШ наредне сезоне) обезбеди групну фазу ЛШ и кроз домаће такмичење, наша асоцијација добија једно место у другом колу квалификација за ЛЕ (уместо да сва три клуба крећу од првог кола) за победника Купа (или за другог у Лиги, претпостављам, уколико ЦЗВ узме дуплу круну).
FPLS Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Valja li Pankov, Nislije? Terza ga izgleda kaparisao..
Constantin Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Just now, FPLS said: Valja li Pankov, Nislije? Terza ga izgleda kaparisao.. Najbolji CB u ligi....
Bright Billy Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 odavno sam ja pricao da njega treba dovesti...
Rumpelstiltskin Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 Ovog proleća Crni bolji od Raše ... Oduvek je voleo Zvezdanu. Ete mu je ... Za meleon plus trijes odstoSent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 7 minutes ago, W.F.C. said: Ne damo nikog Sve je na prodaju. SD je pokazao da zna. Nema zime. Haska i drveta ovog leta verovatno za vise nego prostojne novce. Pogotovo zadnja dvojica
W.F.C. Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 4 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Sve je na prodaju. SD je pokazao da zna. Nema zime. Haska i drveta ovog leta verovatno za vise nego prostojne novce. Pogotovo zadnja dvojica Pa kako onda dupla titula i grupna faza i novi stadijon? Cuvamo isti tim plus tri stranca koji prave razliku da pate favoriti...
Rumpelstiltskin Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 Just now, W.F.C. said: Pa kako onda dupla titula i grupna faza i novi stadijon? Cuvamo isti tim plus tri stranca koji prave razliku da pate favoriti... ce se zapati valjda jedan babangida kod nas
Recommended Posts