Covekizstruke Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 9 hours ago, Gradina said: Za Kojaševića znaš Za Bulajića ne znaš Za Koju sumnjaš. Pa i taj Koja treba da ima utakmice da stasava. I ne samo Koja nego i omladinci Ilić Leka Ristić. . . Naravno da treba da ima, slažem se u potpunosti za sve omladince ali vidi se da nisi pročitao lepo šta sam napisao ili nisi dobro razumeo.
Dali_man Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Quote а добра вест је свакако и да су се лакше повређени Нермин Хаскић и Саша Стојановић у потпуности опоравили и да ће бити у конкуренцији, верујем и тиму за наредни меч у суботу против Рада. Нишлије очекују још девет бодова до почетка плеј-офа Fala ku*cu!
W.F.C. Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 http://livetv.sx/rs/eventinfo/785789_poland_u21_serbia_u21/#webplayer_youtube|zWslti2c10s|785789|1142809|155|1|rs Strim za Poljska - Srbija kome se gleda, nas Laza i Zlatanovic iz Radnika u starnoj. Fala Bogu za Cakija, odlicna vest.
W.F.C. Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Golcina Lazara, minut pre toga zamalo asistencija.
Dali_man Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 (edited) Стојковић: Долазим да извлачим куглице за полуфинале Купа! Nema lazi, nema prevare... Djumi pomocnik Savi u Partizanu Edited March 27, 2019 by Dali_man
Real sa Nišave Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Petar i Haskic istegli lože, Žile pocinje u subotu umesto Todora koji ima parne kartone. Vidim da su i Noma i Čumić uigravani za subotu. I najlepša vest - Caki trenira punim intenzitetom.
W.F.C. Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Odlican intervju s Drinu danas, i najjace kad je rekao da se protiv Zvezde na Cairu osecao ko da je negde u Engleskoj, isti osecaj sam i ja imao, nedelju dana sam bio promukao ko nikad u zivotu, kod onog slobodnjaka na kraju kad je Borjan jedva izbacio loptu iz raslji se pri zaletu nekako u neverici okrenuo ka tribinama, ali skroz koncentrisan, neverovatna scena...
Covekizstruke Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 10 minutes ago, W.F.C. said: Odlican intervju s Drinu danas, i najjace kad je rekao da se protiv Zvezde na Cairu osecao ko da je negde u Engleskoj, isti osecaj sam i ja imao, nedelju dana sam bio promukao ko nikad u zivotu, kod onog slobodnjaka na kraju kad je Borjan jedva izbacio loptu iz raslji se pri zaletu nekako u neverici okrenuo ka tribinama, ali skroz koncentrisan, neverovatna scena... @ackonish Bravo za intervju, odličan slažem se. Definitivno treba više ovakvih stvari.
ackonish Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Pokusavam da ubedim trenera da bude naredni sagovornik u live razgovoru... a ukoliko ne uspem, cekam vase predloge koga biste zeleli da gledate? Ipak, za vas to radimo... Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Constantin Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 1 hour ago, ackonish said: Ipak, za vas to radimo...
artemis1 Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 1 hour ago, ackonish said: Pokusavam da ubedim trenera da bude naredni sagovornik u live razgovoru... a ukoliko ne uspem, cekam vase predloge koga biste zeleli da gledate? Ipak, za vas to radimo... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Lazar Dok je jos tu kod nas
Recommended Posts