MaErAkLoIJA Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 7 hours ago, ackonish said: Ne volim što pišete tako. Podcenjujemo i omalovažavamo druge, a kada nas zovu prazilukovići ili Bugari, odmah se diže frka i proserava se kako nas mrze i ugnjetavaju. Nije na odmet poštovanje prema drugima pre nego što isto zahtevaš od drugih. Pozz +1 I ja isto primetio ali nisam stigao da iskomentarisem.
Gradina Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 3 hours ago, Real sa Nišave said: Ima li golovi od danas? Ima ima 4 komada
Constantin Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 On 24.10.2018. at 12:54, ackonish said: Ne volim što pišete tako. Podcenjujemo i omalovažavamo druge, a kada nas zovu prazilukovići ili Bugari, odmah se diže frka i proserava se kako nas mrze i ugnjetavaju. Nije na odmet poštovanje prema drugima pre nego što isto zahtevaš od drugih. Pozz I ja ne volim "selektivnu" političku korektnost, ali vidiš da je na delu. U neku ruku i ti je favorizuješ na ovaj način. Ja sam se lično trudio da budem korektan i uglavnom protežirao kontranapade, evo već više od 15 godina i na FB92 i ovde. Da budem jasniji, ovde je gomila ljudi bila i tamo, na onom forumu, pri tom ne mislim samo na "naše" forumaše. Dobar deo je još uvek aktivan i tamo i ovde....da ne pričam sa da koji su to likovi, manje-više znamo ih. Šta smo dobili na kraju? Nije bitan moj ban od 3 dana, najmanje je, ali su problem primene pravila. Kad grobari i cigani dođu ovde kod nas i podjebavaju nas....to je PPP humor. Kad ja odem kod njih na temu i podjebavam njih to je patkometrija. Naravno, zna se ko će pod lupom forumske policije. E pa zajebi me sa političkom korektnošću....metnem je znaš gde. Kao i one licemere koji to rade. Dođu ovde, proseravaju se, a kad odeš tamo reportuju te. Što se tiče "čobanovca" i "prazilukovića"....eto mi smo zvali Lučance prazilukovićima i iskreno mi je žao zbog toga. Tih 150-200 ljudi na tribinama u Lučanima su ipak samo jadni radnici, nadničari, koji pod prisilom i pretnjom otkaza moraju biti pristuni na stadionu. To nam je lično ispričao čovek iz obezbeđenja stadiona. Otac Neška-debelog je direktor "Namenske", koji je uzgred odavno trebo biti penzionisan, svom "Zakonu o radu" i "Pravilniku" primorava radnike da prisustvuju utakmici. Postoji spisak i ako ne odeš na utakmicu, nema dnevnice.... Što se tiče Bugara....prestoničarima je simpatično da nas zovu tako, ali ako nekome, severnije od njih, kažeš da je Mađar...to je zajebano, a da ne pričam ako je neko samo "pola Mađar, a pola....." to je već opasno....i treba, slažem se. Eto, meni je za utehu, u Pirotu nas nisu tako nazivali. Malo mi je više krivo kad nas u prestonici na stadionu zovu seljačinama. To su uglavnom oni, što za sebe kažu da su već šesto koleno Beograđani, a deda im živ i zdrav i pravi odličnu vurdu u Veliko Bonjice, SO Babušnica. Eto za njih mi nije krivo kad kažu da smo Bugari.... Ukratko, zajebi me sa političkom korektnošću, kad nije iskrena...već reda radi. Videćeš i sam šta je politička korektnost ako budemo održali drugo mesto..."Ima da ćudiš"
Dali_man Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 1 hour ago, Constantin said: I ja ne volim "selektivnu" političku korektnost, ali vidiš da je na delu. U neku ruku i ti je favorizuješ na ovaj način. Ja sam se lično trudio da budem korektan i uglavnom protežirao kontranapade, evo već više od 15 godina i na FB92 i ovde. Da budem jasniji, ovde je gomila ljudi bila i tamo, na onom forumu, pri tom ne mislim samo na "naše" forumaše. Dobar deo je još uvek aktivan i tamo i ovde....da ne pričam sa da koji su to likovi, manje-više znamo ih. Šta smo dobili na kraju? Nije bitan moj ban od 3 dana, najmanje je, ali su problem primene pravila. Kad grobari i cigani dođu ovde kod nas i podjebavaju nas....to je PPP humor. Kad ja odem kod njih na temu i podjebavam njih to je patkometrija. Naravno, zna se ko će pod lupom forumske policije. E pa zajebi me sa političkom korektnošću....metnem je znaš gde. Kao i one licemere koji to rade. Dođu ovde, proseravaju se, a kad odeš tamo reportuju te. Što se tiče "čobanovca" i "prazilukovića"....eto mi smo zvali Lučance prazilukovićima i iskreno mi je žao zbog toga. Tih 150-200 ljudi na tribinama u Lučanima su ipak samo jadni radnici, nadničari, koji pod prisilom i pretnjom otkaza moraju biti pristuni na stadionu. To nam je lično ispričao čovek iz obezbeđenja stadiona. Otac Neška-debelog je direktor "Namenske", koji je uzgred odavno trebo biti penzionisan, svom "Zakonu o radu" i "Pravilniku" primorava radnike da prisustvuju utakmici. Postoji spisak i ako ne odeš na utakmicu, nema dnevnice.... Što se tiče Bugara....prestoničarima je simpatično da nas zovu tako, ali ako nekome, severnije od njih, kažeš da je Mađar...to je zajebano, a da ne pričam ako je neko samo "pola Mađar, a pola....." to je već opasno....i treba, slažem se. Eto, meni je za utehu, u Pirotu nas nisu tako nazivali. Malo mi je više krivo kad nas u prestonici na stadionu zovu seljačinama. To su uglavnom oni, što za sebe kažu da su već šesto koleno Beograđani, a deda im živ i zdrav i pravi odličnu vurdu u Veliko Bonjice, SO Babušnica. Eto za njih mi nije krivo kad kažu da smo Bugari.... Ukratko, zajebi me sa političkom korektnošću, kad nije iskrena...već reda radi. Videćeš i sam šta je politička korektnost ako budemo održali drugo mesto..."Ima da ćudiš" +1
Vatrogasni Dom Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 (edited) Bravo kosta, plus ih sami sugradjani iz begeja tako nazivaju. Edited October 25, 2018 by Vatrogasni Dom
Vatrogasni Dom Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Posle nam tatko kriv kad zafali bod-dva...
Dali_man Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Lopta je okrugla, danas svako igra fudbal... Imamo dva zicera za 6 boda u dva naredna kola. Dok se Cuka, Partizan, Lucanci, Napredak kolju medjusobno.
Recommended Posts