Captain_Darling Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Мислио сам да је исток закључан кад су тренинзи, углавном се прате са запада.
ackonish Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 2 minutes ago, Captain_Darling said: Мислио сам да је исток закључан кад су тренинзи, углавном се прате са запада. Stavili neke resetke na zapad. Ne znam kad se otkljucavaju.
Captain_Darling Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Онда екипа са форума у недељу у 10 чека на истоку
Real sa Nišave Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Lalat ce prva cetiri dana na atletskoj stazi da ih ubija. Tako reče onaj dan. Ocekujem, dakle, da posle prozivke izladju na stazu i krenu krugove.
W.F.C. Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Gledao sam na NTV ceo snimak Lalatkove konferencije i ne svidja mi se potenciranje "njegovih" kao igraca, on ima "svoje" igrace kojima veruje i vodi ih sa sobom iz kluba u klub, na nih se oslanja, deluje providno, jbga. Ne mogu da nadjem ovde da okacim ceo snimak. Ali dobro da ne mracim bezveze sad pred pripreme i najbitnije utakmice.
martick Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 5 hours ago, fetboj said: Sta mislite o tome da se odradi redizajn grba? Ja se ne secam kada je poslednji put radjen. Usli smo u Evropu pravo je vreme da se i grb malo modernizuje. Moj prijatelj se bavi redizajnom grbova i dizajnom fudbalskih dresova,naplacuje 50 e po projektu!
Redrooster Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Ono kad djavo nema sta da radi meri muda da vidi koje mu je teze....
MaErAkLoIJA Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 6 hours ago, W.F.C. said: Gledao sam na NTV ceo snimak Lalatkove konferencije i ne svidja mi se potenciranje "njegovih" kao igraca, on ima "svoje" igrace kojima veruje i vodi ih sa sobom iz kluba u klub, na nih se oslanja, deluje providno, jbga. Ne mogu da nadjem ovde da okacim ceo snimak. Ali dobro da ne mracim bezveze sad pred pripreme i najbitnije utakmice. Da sam trener i ja bih isto to uradio.
Rumpelstiltskin Posted June 9, 2018 Author Posted June 9, 2018 Ono kad djavo nema sta da radi meri muda da vidi koje mu je teze....AxaaaaxaaaaSent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 (edited) 3 minutes ago, Dali_man said: Стојановић напустио Чаир Pretece me Izgleda da nismo hteli da mu produzimo ugovor jer je spreman da prihvati i adekvatnu ponudu nekog domaceg kluba. Hvala mu ali mislim da se ne uklapa u viziji Lalata i spravljanja brzeg tima. Edited June 9, 2018 by MaErAkLoIJA
W.F.C. Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Onaj gol jesenas je bio strasan, ne znam kome ga dade bese.
Recommended Posts