Constantin Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Kad ga pomenu bas me zanima sta se desava sa njim? Sa Slogom je izborio plasman u Premijer ligu BiH....
Constantin Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: Pa bolje nek igra po Zenice il de je vec nego da ga pa vrnu kod Drvce ... Tuzle....
Captain_Darling Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Како бре, па ја реко да нам Роналдо не треба јер имамо Апостола и Мрку...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Mislim da cemo morati da se strpimo jos 48 sati , ali da ce vec tada na prozivci biti novih lica... kako nekih na probi tako i nekih proverenih fudbalera.
Captain_Darling Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Док чекамо почетак припрема и доласке и одласке из клуба, има ли неких информација о сезонским картама и зашто не?
Med Livadski Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Če bude kao i svake godine, nedelju dana pre prve utakmice.
Constantin Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije zabranila je registraciju pojačanja 17 klubova iz Super, Prve i srpskih liga, a među njima je i niški Radnički i vranjanski Dinamo.Zabrana dovođenja pojačanja, stupiće na snagu 18. juna, prvog dana prelaznog roka.
fetboj Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Sta mislite o tome da se odradi redizajn grba? Ja se ne secam kada je poslednji put radjen. Usli smo u Evropu pravo je vreme da se i grb malo modernizuje.
MaErAkLoIJA Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 16 minutes ago, fetboj said: Sta mislite o tome da se odradi redizajn grba? Ja se ne secam kada je poslednji put radjen. Usli smo u Evropu pravo je vreme da se i grb malo modernizuje. To sam ja isto pitao prosle godine pa me ismejase. Moze malo da se ubaci treca dimenzija i da se malo osenci ili sta god. Nista preterano. Moze dosta ozbiljnije da izgleda a ne ko da ga dete crtalo u osnovnu.
MaErAkLoIJA Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 1 minute ago, levi said: treba da se vrati petokraka Kad gledam neke klubove cini mi se da petokraka nikad nije ni odlazila.
Recommended Posts