Jump to content

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

Испушена муштикла, матор. Имамо си ми Апостола, а Бога ми и Мрку...

56 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

Ronaldo Slobodan

Evo ga u Mesaricu 

• Author
57 minutes ago, Real sa Nišave said:

Evo ga u Mesaricu 

ce mu zabrka Misko dupe od buljinu

Kad da ocekujemo neka pojacanja? Ce li nagovorimo Gajica? Gdi je taj krem???

• Author

Ček, i ja da se pridružim ... A kad kreće prelazni rok ?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Kad bi mogli da maznemo Sataru Nesku. Mlad stoper a nakupio dosta iskustva.

...i eto, skockasmo tim. Ja već znam startnih 11 u kvalifikacijama....al ne mogu vam kažem ;)

Nadam se da u niskom klubu igra nekim cudom neki nislija?

Eee...šteta što je "diplomac" zauzet, iskopao bi on u neki kazahstanski žurnal prave vesti... :)

A što se tiče Nišlija....Raul ima ponude za "preko", Caki će bataljuje, Humac će upisuje trenerski zanat...od Nišlije...odprilike samo Nena na protokol....:isuse:

Neka skockaju dobar tim. Bolje da bude dobar bez Nislija nego los sa njima. Ocigledni je lokal-patriotizam zaboravljen. Svi na koje smo isli na kartu L-P su nas razocarali.

5 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Neka skockaju dobar tim. Bolje da bude dobar bez Nislija nego los sa njima. Ocigledni je lokal-patriotizam zaboravljen. Svi na koje smo isli na kartu L-P su nas razocarali.

Ma baš tako bilo....meni se sve čini da su (smo) većinu oterali...kao Totija npr.

• Author
14 minutes ago, Constantin said:

Ma baš tako bilo....meni se sve čini da su (smo) većinu oterali...kao Totija npr.

A Toti je bas bio kapacitet Piksija ... da je briljirao u ono malo sto je igrao, zadrzali bi ga da ga prodaju. Sto ne oteraju Apostola ? Pa ima vise u nogama od Totija i zato ga drze ... I ja sam za LP al nemo ga preterujete ...

15 minutes ago, Constantin said:

Kad ga pomenu bas me zanima sta se desava sa njim?

• Author

Pa bolje nek igra po Zenice il de je vec nego da ga pa vrnu kod Drvce ...

Guest
This topic is now closed to further replies.