Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2018/2019

Rumpelstiltskin

Recommended Posts

Posted

Испушена муштикла, матор. Имамо си ми Апостола, а Бога ми и Мрку...

Posted
56 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

Ronaldo Slobodan

Evo ga u Mesaricu 

Posted
57 minutes ago, Real sa Nišave said:

Evo ga u Mesaricu 

ce mu zabrka Misko dupe od buljinu

Posted

Kad da ocekujemo neka pojacanja? Ce li nagovorimo Gajica? Gdi je taj krem???

Posted

Ček, i ja da se pridružim ... A kad kreće prelazni rok ?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted

Kad bi mogli da maznemo Sataru Nesku. Mlad stoper a nakupio dosta iskustva.

Posted

...i eto, skockasmo tim. Ja već znam startnih 11 u kvalifikacijama....al ne mogu vam kažem ;)

Posted

Nadam se da u niskom klubu igra nekim cudom neki nislija?

Posted

Eee...šteta što je "diplomac" zauzet, iskopao bi on u neki kazahstanski žurnal prave vesti... :)

A što se tiče Nišlija....Raul ima ponude za "preko", Caki će bataljuje, Humac će upisuje trenerski zanat...od Nišlije...odprilike samo Nena na protokol....:isuse:

Posted

Neka skockaju dobar tim. Bolje da bude dobar bez Nislija nego los sa njima. Ocigledni je lokal-patriotizam zaboravljen. Svi na koje smo isli na kartu L-P su nas razocarali.

Posted
5 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Neka skockaju dobar tim. Bolje da bude dobar bez Nislija nego los sa njima. Ocigledni je lokal-patriotizam zaboravljen. Svi na koje smo isli na kartu L-P su nas razocarali.

Ma baš tako bilo....meni se sve čini da su (smo) većinu oterali...kao Totija npr.

Posted
14 minutes ago, Constantin said:

Ma baš tako bilo....meni se sve čini da su (smo) većinu oterali...kao Totija npr.

A Toti je bas bio kapacitet Piksija ... da je briljirao u ono malo sto je igrao, zadrzali bi ga da ga prodaju. Sto ne oteraju Apostola ? Pa ima vise u nogama od Totija i zato ga drze ... I ja sam za LP al nemo ga preterujete ...

Posted
15 minutes ago, Constantin said:

Kad ga pomenu bas me zanima sta se desava sa njim?

Posted

Pa bolje nek igra po Zenice il de je vec nego da ga pa vrnu kod Drvce ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...