martick Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Stati na put blizancima sad ili nikad!!!!! Rado Kec ali nisam trenutno u Srbiji....
Constantin Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 10 minutes ago, MaErAkLoIJA said: E vidis to sam ja kec primetio mnogo odavno. Koliko drugi filuju toliko mi smanjujemo i nesto smo realni. Nekad mi se cini da bas smanje i kad komotno svojevremeno mogli da pisu da je prisutno sedam-osam hiljada ljudi pre par godina oni napisu cetri i po hiljada. To što je bilo pre par godina, bilo je...sada nije tako.
Real sa Nišave Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 2 minutes ago, Apollo Creed said: Nikad jbg... Vi ste sami sebe pojeli iznutra. Kancer je zahvatio i jednu i drugu stranu brda. Ovo su vam veštačka batrganja i mazanje očiju. Cim padne Vođa proradiće vodokotlić i odoste tamo gde vam je i mesto. Septicka jama.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 1 minute ago, Real sa Nišave said: Vi ste sami sebe pojeli iznutra. Kancer je zahvatio i jednu i drugu stranu brda. Ovo su vam veštačka batrganja i mazanje očiju. Cim padne Vođa proradiće vodokotlić i odoste tamo gde vam je i mesto. Septicka jama. Realno ni ti ne verujes u ovo
W.F.C. Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Ima i mastu Haskic, recimo onaj pokusaj loba sad protiv Vozdovca, lepo je za gledanje, kvalitetan je i ima iskustva. Ne znam sta ce nam da jos nekog spica dovodimo dok je on tu.
W.F.C. Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 1 hour ago, Captain_Darling said: Оливер Недељковић, запамтите то име... Taj ne sme da prodje! Ali molim lepo...ima i drugih clanova komisije...
Constantin Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Ja mislim, ukoliko ovi kretenodi nastave da flejmuju i troluju, mislim na Apola pre svega, i naravno prolaze nekažnjeno, da mi organizovano idemo da se poseremo po njihovim temama. Da ne mogu da pišu ništa. Realno, nas ima više, može nam se private....pa kad nas sve pobanuju, idemo dalje na neki sledeći forum. Ma naš će napravimo.
W.F.C. Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Zasto Pevac 6 meseci jbte? To htedoh da ti napisem i onomad na pvt, sto ne bi imali svoj forum, kako god to bilo, moguce je...
Boki Nis Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Zasto Pevac 6 meseci jbte? To htedoh da ti napisem i onomad na pvt, sto ne bi imali svoj forum, kako god to bilo, moguce je...Sta te cudi.... Mene ovaj Hamlet kaznio za nesto sto uopste nisam napisao,a niko nije hteo da mi odgovori za sta sam kaznjen. Ovo je cist zakon jaceg. Jbg sta ces kad smo intelektualno jaci i ne znaju drugacije... Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Dali_man Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 42 minutes ago, Constantin said: Ja mislim, ukoliko ovi kretenodi nastave da flejmuju i troluju, mislim na Apola pre svega, i naravno prolaze nekažnjeno, da mi organizovano idemo da se poseremo po njihovim temama. Da ne mogu da pišu ništa. Realno, nas ima više, može nam se private....pa kad nas sve pobanuju, idemo dalje na neki sledeći forum. Ma naš će napravimo. Sto da se spustamo na njihov nivo? Ko ih yebe. Mene proseravanja pojedinih ni malo ne doticu. Stavise, zalim ih.
radisa Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 42 minutes ago, W.F.C. said: Zasto Pevac 6 meseci jbte? To htedoh da ti napisem i onomad na pvt, sto ne bi imali svoj forum, kako god to bilo, moguce je... Pevac je dobio 6 meseci zbog teškog vređanja na moderaciji... Imate report digme, pa udarite kad vas neko vređa, ja vašu temu čitam samo kad mi neko skrene pažnju da se nešto događa... Dakle, i vi skrenite pažnju kad vas neko verđa, i sve OK...
W.F.C. Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Ja vam skretao paznju kod neke utakmice Radnickog i Zvezde cini mi se na Apola, Midla, Levija, ne secam se vise koga, ali nije vredelo, a teske uvrede su bile, slao sam report tada na tri posta i nikom nista, pa kapiram da ste drugari
radisa Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 10 minutes ago, W.F.C. said: Ja vam skretao paznju kod neke utakmice Radnickog i Zvezde cini mi se na Apola, Midla, Levija, ne secam se vise koga, ali nije vredelo, a teske uvrede su bile, slao sam report tada na tri posta i nikom nista, pa kapiram da ste drugari Ne pratiš baš...
pbg12345 Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 pa kazi ljudima, sto se stidis apolo i midle mozda i jesu drugari ali radisi je levi vise od tgoa
Recommended Posts