mozzer Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 53 minutes ago, Constantin said: OK...pozdravi Čeferina.. хочу, od koga? OS Ivica Toncev?
Rumpelstiltskin Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 2 minutes ago, pantelia said: nabijem te na Kurac*
adasevic Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 1 hour ago, copkillah said: Ja nisam mislio samo na suđenje kod nas, kod nas je sve kurčina, ali i na globalnom nivou je suđenje rak rana. Uostalom, imaš Premijer ligu i ako je pratiš, znaš da tamo sudije prave jezive greške svake nedelje. Ej, imaš možda najjaču ligu na svetu iz koje nijedan sudija nije mogao da dobaci do Svetskog prvenstva, u ne tako jakoj konkurenciji. I nema tu namerno ili ne, poenta je da se prave ogromne greške i taj isti Mažić ih prečesto pravi. A to što je jedan od najboljih na svetu u kategoriji inbreda i što ga cene dva sinonima za korupciju i kriminal, mislim da to dosta govori o njemu samom To je kao da mi kažeš da je, npr Đuka Bizon cenjen u SNS-u, bukvalno ista priča I tim gore ako nije navlačio za bilo koga, to samo govori koliko je on jedno precenjeno sudijsko govno. Pa rak rana je ako racunas da mora da ima 100% ispravnih odluka po mecu. A to je ravno ocekivanjima da svaki sut zavrsi u golu ili da svaki pas bude uspesan. Sta znaci sudije su rak rana fudbala? Jel treba da ih odstranimo? Super, i onda ce utakmica da se igra tako sto ce Stojkovic da kaze "majke mi nije presla" i svi ce da mu veruju, pa ce fudbal da procveta. Uostalom, vro je lako da ispravis nepravdu - odes na kurs za sudije, postanes sudija i izlecis rak ranu pravdoljubivoscu i umecem Sudija, kao i bilo koji drugi ucesnik neke utakmice moze da pogresi. Po meni jedini problem je kada se tu vidi namera. A i to je prilicno zajebano dokazati. Mislim da si ga bas pogodio sad sa ovim boldovanim
pantelia Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 2 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Kao sto rekoh, poprilicno ste zamorni.
Rumpelstiltskin Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Just now, pantelia said: Kao sto rekoh, poprilicno ste zamorni. Znam, bole ruke, ramena su ti mrsava i uska, pa mora dodatni napor
Constantin Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 5 minutes ago, mozzer said: хочу, od koga? OS Ivica Toncev? Od ovoga:
pantelia Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 4 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Znam, bole ruke, ramena su ti mrsava i uska, pa mora dodatni napor
mozzer Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 @Constantin Okej. Javite se kada porastete.... za jedno 50-100 godina kada pocnete da ulazite u ozbiljan, da ne kazem kulturan Svet...
Constantin Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 6 minutes ago, mozzer said: @Constantin Okej. Javite se kada porastete.... za jedno 50-100 godina kada pocnete da ulazite u ozbiljan, da ne kazem kulturan Svet... Ma jel...sad ćemo o kulturi? Zaboravili ste (pojedinci) kad ste vi i kako gostovali na našoj temi. E sad ćemo kulturi....Evo ti na klipu ovaj vaš Vuletić, pa s njim o kulturi raspredajte...Ima te šta jedan drugome da kažete Ajde molim te....sad mi smaramo. Da, smaramo....vraćamo milo za drago.
Rumpelstiltskin Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Utovar Sent from my MI 6 using Tapatalk
mozzer Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 4 minutes ago, Constantin said: Ma jel...sad ćemo o kulturi? Zaboravili ste (pojedinci) kad ste vi i kako gostovali na našoj temi. E sad ćemo kulturi....Evo ti na klipu ovaj vaš Vuletić, pa s njim o kulturi raspredajte...Ima te šta jedan drugome da kažete Ajde molim te....sad mi smaramo. Da, smaramo....vraćamo milo za drago. Vidi ja nisam gostovao na vasoj temi i nikada nisam bio nepristojan - sa mnom se kvotujes tako da ne znam zasto mesas druge. Vuletic ima veze sa pravim Partizanom koliko i Ho Shi Min. Jednom kada prodje ova propast i kanalizacija bice opet pravi Partizan. Batica Mirkovic je pravi Partizan. Sto se tice Nisha, veoma volim taj grad kao i vecinu gradova u Srbiji, ali - moje misljenje - ne valja vam ovo sa Toncevom, ne valja... a ne valja ni da se istina baca pod tepih ali okej vas izbor... Za pare od LS ako ti kazem da ZNAM, onda znaci da ZNAM, nikada ne pisem bzvz i gluposti... Sve najbolje Nishu i Nishlijama, pravim
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 (edited) jebem ti sunce kad moram panteliju da plusjedanujem Edited October 1, 2018 by kud u maglu Simoviću
Constantin Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 4 minutes ago, mozzer said: Jednom kada prodje ova propast i kanalizacija bice opet pravi Partizan. Batica Mirkovic je pravi Partizan. Sto se tice Nisha, veoma volim taj grad kao i vecinu gradova u Srbiji, ali - moje misljenje - ne valja vam ovo sa Toncevom, ne valja... a ne valja ni da se istina baca pod tepih ali okej vas izbor... Nemoj da se vraćaš unazad....eto ovako može. +1
Recommended Posts