Jozef K. Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Izgleda bez Stoiljkovića. Samo da se ne zajebava sa Panjkovim.
Milosh76 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Ili Pavkov ili Milic ili Kafu.. . s tim sto je Milic izasao iz povrede, Kafu nije spreman za vise od poluvremena, Pavkov ceka kao zapeta puska
Bright Billy Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 mladi jovelja da iznenadi, posle ga prodamo istim tim bikovima za 15kk...
pbg12345 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 koiko je meni zo sto jovic (pa i grujic, rajkovic) nije deo ove ekipe cini mi se da bi legao kao "kec na 10" a on ima svega 20 godina, godinu i po stariji od zemljaka joveljica vidim da nije igrao prvo kolo za ajntraht, mozda je tu terza trebao da upre za pozajmicu inace taj ajntraht bas do jaja ekipa, puna mladih igraca, ne pratim nemce, ali kapiram da bi ovi mogli daleko to u ligi sto u "kupu uefa'
Milosh76 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 18 minutes ago, Bright Billy said: mladi jovelja da iznenadi, posle ga prodamo istim tim bikovima za 15kk... Tesko, posto ne putuje u Austriju Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Nemanja Milić, Kafu i Milan Pavkov.
Bright Billy Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 znaci mladi jovelja moze samo na pesu da iznenadi...
Apollo Creed Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Znači, u odlučujuću utakmicu za plasamn u LŠ ulazimo bez centarfora... Pavkova ne računam, Miloe mu očigledno ne veruje da bi ga startovao.
MiddleClass Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Jovelja je nula prekrizena za sve osim za par ppp neznalica.
Apollo Creed Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Izvinjavam se, setih se da imamao centarfora... Spoiler
Bright Billy Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 morace verovatno ben na spica a ebisilio ili simic iza njega...
pbg12345 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 12 minutes ago, Bright Billy said: morace verovatno ben na spica a ebisilio ili simic iza njega... nadam se da ne ne secam se dobre benove utakmice na toj poziciji u zvezdi (makar od ovih bitnijih), a jbg gubimo mnogo bez njega na krilu pavkov ili milic jbg ovaj prvi je solidno potcenjen, npr u slovackoj je odlican posao radio "u polju", milic slicno, daleko je on od "rasnog golgetera", nije ni medju vodecima u ekipi kad je tehnika u pitanju, ali ogromnim zalaganjem, dobrim postavljanjem i slicno kompezuje nedostatke i dosta radi za ekipu cak bi i kafua pre video nego bena u spicu radonja - ebislio (simic) - ben krsticic to je najbolje sto imamo u tom "ofanzivnom veznom delu' i velika bi steta bilo razbijati bice zanimljivo videti da li ce poceti savic ili babic ako ovaj prvi nije u potpunosti spreman, ne bi me iznenadio da pocne babic, ionako deluje sasvim ok u paru sa degenekom nego, sta je sa mladjim ilicem? jel on u klubu jos? cini mi se da su svi registrovani igraci dobili neki minut ove sezone (mislim na zvanicne utakmice) osim njega
Recommended Posts