Jean-Luc Picard Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Hemoterapija oštećuje mozak. Jedino racionalno objašnjenje.
omiljeni Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 rekao sam ja lepo da će biti 100 godina tavorenja u mulju jer su propustili Darnolda
Jean-Luc Picard Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Nije to sto godina tavorenja u mulju zato što je propušten Darnold, nego zato što je za GM-a postavljen matori idiot.
Jean-Luc Picard Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 (edited) Gettleman je bolestan u glavu. Oba ova picka...i Lawrence na 17 i ovaj trade up za Bakera bi bili žestoko kritikovani sami po sebi, ali ih niko i ne spominje zbog Jonesa. Ali šlag na tortu je bila njegova izjava posle da bi Jones mogao sedeti i učiti iza Elija tri godine. Yap...tri jebene godine šesti pik na draftu da sedi i uči...u eri gde je QB na rookie ugovoru blagoslov. Lik je definitivno najomiljeniji GM u diviziji. Svi ga vole osim fanova franšize koju vodi. Od danas sam navijač Billsa ili Brownsa...nisam još odlučio definitivno. Edited April 26, 2019 by Jean-Luc Picard fucking pravopis
Frank Pembleton Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Nisam zadovoljan pikovima GB. Očekivao sam OL ... Toliko...
Jean-Luc Picard Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Ja bih bio prezadovoljan da mogu da dam ocenu "nisam zadovoljan"
freakns Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 7 hours ago, mandingo said: Ipak Devin White. E moj frice, slusaj kad ti pricam. jebo ih Devin White... ILB sa no5, jedino tri ruke da ima. i to dok je Allen bio na boardu ali dobro, nismo Oakland ili Giantsi. Gruden je idiot Djetsi su seronje. uzeli su navodno najboljeg igraca a hteli su da trade downuju
mandingo Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Pa Chucky je usrao samo prvog picka. Ona 2 na kraju runde su odlicni pickovi. Mene su veljovi iznenadili, 2 odbrambena igraca posle onakvog FA, jbg. Atlanta 2 OL u prvoj rundi, mogli su Dillarda da uzmu i Forda ali nisu. Valjda su videli nesto sto ostali skauti nisu, jedan od ovih, ako ne u dvojica, bi bili tu i danas. Giansti bez muda i bez mozga. Redskinsi su super odradili, pokupili QBa i Sweata, koji je zver. Chargers... DT. Nije lose, Tillery je dobar tackle, treba nam size svakako u odbrani. Krivo mi je sto je Hollywood Brown otisao u Ravense ali nisam iznenadjen sto je otisao kao prvi WR.
Frank Pembleton Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 2 hours ago, mandingo said: Pa Chucky je usrao samo prvog picka. Ona 2 na kraju runde su odlicni pickovi. Mene su veljovi iznenadili, 2 odbrambena igraca posle onakvog FA, jbg. Atlanta 2 OL u prvoj rundi, mogli su Dillarda da uzmu i Forda ali nisu. Valjda su videli nesto sto ostali skauti nisu, jedan od ovih, ako ne u dvojica, bi bili tu i danas. Giansti bez muda i bez mozga. Redskinsi su super odradili, pokupili QBa i Sweata, koji je zver. Chargers... DT. Nije lose, Tillery je dobar tackle, treba nam size svakako u odbrani. Krivo mi je sto je Hollywood Brown otisao u Ravense ali nisam iznenadjen sto je otisao kao prvi WR. I mene to začudilo...
mandingo Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Btw, ono o cemu smo pricali pre nekoliko dana... Izgleda da postoji audio snimak gde Tyreek Hill navodno priznaje da je trogodisnjom sinu slomio ruku. Ovo mu je strike two. Da vidimo standarde Chiefsa sada. Inace, verovatno bi bio najplaceniji WR u NFLu. Kreten.
omiljeni Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Meni se najmanje svidja Jacobs pick kod Mayocka i Grudena. Ferrell je korektan pick, on je meni bolji igrac od Allena.Tillery moze biti zver, ogroman potencijal i moze da bude jedan od boljih pickova ove godine, ali pitanje je da li , sto kazu, football guy.Jets, Bengals i Panthers imali najbolje pickove.Atlanta ima zanimljivu prvu rundu. Packers draft mi se isto dopada. Gary je pomalo rizican pick ali i ogroman potencijal.Dolphinsi dobar pick. Vikingsi isto. Skinsi su draftovali odlican value. Titans su uzeli povredjenog igraca koji ima top5 upside.Giantsi najgori.
Frank Pembleton Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 9 minutes ago, omiljeni said: Meni se najmanje svidja Jacobs pick kod Mayocka i Grudena. Ferrell je korektan pick, on je meni bolji igrac od Allena. Tillery moze biti zver, ogroman potencijal i moze da bude jedan od boljih pickova ove godine, ali pitanje je da li , sto kazu, football guy. Jets, Bengals i Panthers imali najbolje pickove. Atlanta ima zanimljivu prvu rundu. Packers draft mi se isto dopada. Gary je pomalo rizican pick ali i ogroman potencijal. Dolphinsi dobar pick. Vikingsi isto. Skinsi su draftovali odlican value. Titans su uzeli povredjenog igraca koji ima top5 upside. Giantsi najgori. Ovo za GB, misliš "imaju prostora na rosteru da rizikuju"?
mandingo Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 1 hour ago, omiljeni said: Meni se najmanje svidja Jacobs pick kod Mayocka i Grudena. Ferrell je korektan pick, on je meni bolji igrac od Allena. Tillery moze biti zver, ogroman potencijal i moze da bude jedan od boljih pickova ove godine, ali pitanje je da li , sto kazu, football guy. Jets, Bengals i Panthers imali najbolje pickove. Atlanta ima zanimljivu prvu rundu. Packers draft mi se isto dopada. Gary je pomalo rizican pick ali i ogroman potencijal. Dolphinsi dobar pick. Vikingsi isto. Skinsi su draftovali odlican value. Titans su uzeli povredjenog igraca koji ima top5 upside. Giantsi najgori. Ferrell je reach ali je opak igrac, tu nema sumlje. Mislim da su Gruden i Mayock njega stavili na top of the board pre mesec dana. Ja sam skoro siguran da bi oni uzeli I Sweata da ih Redskinsi nisu preskocili. Jacobs je Alabama RB, jbg. Potreba je sigurno za tim, plus nije bio work horse u college u.
Recommended Posts