omiljeni Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Naš je Kalina. Nadimak mu je Big SerbIzveštavali su Informer i Kurir o tome još pre par godina.
James Marshall Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 u jbt, ono, gdje sad na vrhuncu karijere
Drako Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Otisao je najveci, onako kako je i radio kroz citavu karijeru, vodeci svoj tim do TD u poslednjem napadu. Ovaj put to nije bilo dovoljno. Za mene, NFL vise nikada nece biti isti. Prvih minut i po NFL koji sam gledao je bio pobednicki drajv za prvi superbol, zadnjih par minuta koje sam gledao su njegov TD drajv i onih nesto desetina sekundi brljavljenja odbrane bakanirsa. Mozda budu i zadnji minuti NFL koje sam gledao. Tesko ce ijedan igrac dostici njegove brojeve, a jos teze divljenje koje su imali njegovi navijaci, mrznju koju su osecali protivnicki navijaci i iznad svega strahopostovanje koji su imali neutralni ljubitelji AF. 7 titula, vise od svakog pojedinacnog kluba u ligi. Zbogom TB, hvala ti za 22 godine neverovatnog uzivanja. 2
bradilko Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 poceo sam da gledam nfl jos kad je igrao montana za 49-rse pa janga i favra i onda godinama nista.. neku sjajnu akciju brejdija (neka zajebancija kad je neki lik vratio loptu nazad i ..) i opet poceo da gledam. kakva karijera, kakav sport!!! u jednom trenutku mi je pomutio razum pa sam pre gledao nfl nego nba. budio se nocu da gledam new england kao finala bullsa ili kingse kao klinac.
arheolog1981 Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 LolA već se i NFL po nalozima oprašta od BrejdijaSent from my M2002J9G using Tapatalk
James Marshall Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 https://www.facebook.com/watch?v=406121231277273 ahahahahahah, pa prejako
levi Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 kakva šteta što Chiefs-Bills nije bilo finale konferencije, ako već ne može superbowl ovako imamo 3 nedelje antiklimaksa sezone, posle nabolje utakmice američkog fudbala ikada odigrane
arheolog1981 Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Kako je sad izmislio TD MahomesSent from my M2002J9G using Tapatalk
Recommended Posts