Frank Pembleton Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Šta kaže[mention=9958]omiljeni[/mention]? .... Shiit has hit the fan!
arheolog1981 Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 The Panthers added Sam Darnold in a trade with the Jets Monday, acquiring the former No. 3 overall pick in exchange for a late 2021 sixth-rounder and a second and fourth-rounder in 2022.Realno je dobar trejd za oba tima. NYJ su se već opredelili za novog QB na ovom draftu a da nisu nikakva ofanzivna oružja dali Darnoldu, plus dve izgubljene godine pod Gejsom. Gori od ovoga ne može biti... a bolji, mislim da može biti mnogo.Sent from my M2002J9G using Tapatalk 2
omiljeni Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 40 minutes ago, Frank Pembleton said: Šta kaže[mention=9958]omiljeni[/mention]? .... Shiit has hit the fan! ćutim jbg, ovo se videlo da dolazi odavno i drago mi je bar što je otišao kod ovih da im bude starter, pa neka se bori.
Cane Vukic Prebranac Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Млад је још Дарнолд и сад му је прилика да се покаже а нема неког притиска, већ је одавно на листама драфт флопова. Џетси крећу испочетка и то је то.
Cane Vukic Prebranac Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Former NFL player Phillip Adams shot six people, killing five, Wednesday before later taking his own life, authorities in York County, South Carolina Јеботе. НФЛ има баш доста ових трагичних сторија.
freakns Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 a brate, pola ih jos na koledzu polupanu u glavi... zamisli kad onda jos u NFL dobijaju redovnu dozu potresa.
Frank Pembleton Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Edelman se penzionisao... .... Shiit has hit the fan!
omiljeni Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 taj Clowney već nekoliko godina igra na 1y ugovore, a svake godine odigra odlično.
ObiW Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Ja sam njega gledao u Hjustonu i nisam primetio da je game changer kao JJ Watt. Dobar, ali ne vidim zasto bi neko potrosio 100 miliona za 4 ili 5 godine ugovora na njega. Od prvog pika u draftu se očekuje više.
omiljeni Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Ali kad pogledaš kakvi sve igrači dobijaju bolje ugovore od njega. Bud Dupree, Leonard Floyd, Judon, Dee Ford i još 15-20 sličnih igrača dobijaju dosta bolje ugovore, iako Clowneyu nisu ni do kolena. Da je full zdrav on bi sigurno potpisao za 100 miliona i to lagano. 1
ObiW Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Nisam ga pratio od kada je otisao iz Hjustona, a kada je otisao niko ovde nije lio suze za njim. Nice enough guy, can live without him je otprilike bio stav. Kao kroz maglu se secam da je trazio goleme pare koje nisu bile u skladu sa produkcijom, mozda me secanje vara.
omiljeni Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Ma on je bio odličan igrač i u Texansima, ali je fora da se od njega očekivalo da svake godine ima 15-20 sacks. Dečko je bio superstar još kao highschool igrač, megasuperstar sve vreme na college i onda bio #1 pick na draftu i ljudima valjda nije bilo dovoljno da bude samo odličan igrač, nego je morao da napucava i statse. A ovaj raspad Texansa je otprilike počeo kad su njega trejdovali za treću rundu u Seattle. 2
Recommended Posts