Frank Pembleton Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 A znači Ambasador je Jets? ... Shiit has hit the fan...
omiljeni Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Da, Njegova Ekselencija Ambasador je JetVideo sam da je bio sinoc u NS na premijeri Kose. On, Bukowski i Vucevic. Bogovi zivota sto bi se reklo.
Grandilof Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Vidi, vidi Wisconsina, riljaju bas solidno na celu sa mojim buducim dinasty RB. A i omiljenom se ipunjava zelja za Oklahomu, dobili Baylor u produzetku, dok je Oregon naguzio Utah,
Grandilof Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Naravno da sam ih jinx.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
mandingo Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Sada ke biti zanimljivo videti hoce li LSU da preskoci Ohio State u rankings. Niko nece da igra protiv Clemsona....
Frank Pembleton Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Mahomes vs. Brady... ... Shiit has hit the fan...
omiljeni Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 11 hours ago, Grandilof said: Vidi, vidi Wisconsina, riljaju bas solidno na celu sa mojim buducim dinasty RB. A i omiljenom se ipunjava zelja za Oklahomu, dobili Baylor u produzetku, dok je Oregon naguzio Utah, ma de bre naguzili. Oregon najpre vodio 20+ razlike, Utah stigne na 1 posed i onda 5-6 pred kraj branili 3rd & short goal line formacijom, safety promaši tackle i Verdell istrči TD za 70 yarda. Tu da su izborili punt verovatno bi dobili, a ovako je bio kraj utakmice. Utah nema napad da stigne 2 poseda za 5 minuta, ali su tu morali forsirati neke duge pasove, imali turnover i primili još jedan TD pa izgleda da su izgubili glatko ali je ustvari bila dosta gusto.
Nesh Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Au, brzometna paljba u New Orleansu. Kakva akcija San Francisca,
renne Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 Kakva utakmica u Nju Orleansu, milipn poenaBtw Baltimor baš gadna ekipa
Mercuzzio Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Baltimor je uvek bio gadna ekipa Svaka čast San Francisku... baš su zajeban tim
radisa Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Meni i dalje nije jasno zašto ono nije bio holding u trećoj? Da je bio punt, bio bi holding, a ako je pas onda je DPI... Ovako nije nbilo ništa, jer, eto... Ispada da ako je fake punt, odbrambeni može da ubije hvatača, nikom ništa?
Recommended Posts