Jump to content

Featured Replies

A znači Ambasador je Jets?

... Shiit has hit the fan...

Da, Njegova Ekselencija Ambasador je Jet
Video sam da je bio sinoc u NS na premijeri Kose. On, Bukowski i Vucevic. Bogovi zivota sto bi se reklo.

Vidi, vidi Wisconsina, riljaju bas solidno na celu sa mojim buducim dinasty RB. :D

A i omiljenom se ipunjava zelja za Oklahomu, dobili Baylor u produzetku, dok je Oregon naguzio Utah, :tongue:

Naravno da sam ih jinx.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Sada ke biti zanimljivo videti hoce li LSU da preskoci Ohio State u rankings. Niko nece da igra protiv Clemsona.... 

Mahomes vs. Brady...

... Shiit has hit the fan...

11 hours ago, Grandilof said:

Vidi, vidi Wisconsina, riljaju bas solidno na celu sa mojim buducim dinasty RB. :D

A i omiljenom se ipunjava zelja za Oklahomu, dobili Baylor u produzetku, dok je Oregon naguzio Utah, :tongue:

ma de bre naguzili. Oregon najpre vodio 20+ razlike, Utah stigne na 1 posed i onda 5-6 pred kraj branili 3rd & short goal line formacijom, safety promaši tackle i Verdell istrči TD za 70 yarda. Tu da su izborili punt verovatno bi dobili, a ovako je bio kraj utakmice. Utah nema napad da stigne 2 poseda za 5 minuta, ali su tu morali forsirati neke duge pasove, imali turnover i primili još jedan TD pa izgleda da su izgubili glatko ali je ustvari bila dosta gusto.

Au, brzometna paljba u New Orleansu. Kakva akcija San Francisca, :ziga:

A u Hjustonu muk, kadar nevera.

• Author

Kakva utakmica u Nju Orleansu, milipn poena
Btw Baltimor baš gadna ekipa

Kakva utakmica! :ziga:

Baltimor je uvek bio gadna ekipa

Svaka čast San Francisku... baš su zajeban  tim

• Author

Ludilo

Meni i dalje nije jasno zašto ono nije bio holding u trećoj?

Da je bio punt, bio bi holding, a ako je pas onda je DPI... Ovako nije nbilo ništa, jer, eto...

Ispada da ako je fake punt, odbrambeni može da ubije hvatača, nikom ništa?

• Author

Kakva akcija brejdija :hail: