October 24, 20195 yr 14 minutes ago, Frank Pembleton said: Frik reko da ga ne prozivamo... ... Shiit has hit the fan... A ok, htedoh da pitam samo za ove duhove
October 24, 20195 yr A ok, htedoh da pitam samo za ove duhove Rekao Gase, da će razmisliti o daljoj saradnji sa tv mrežom i to je to. ... Shiit has hit the fan...
October 24, 20195 yr tu sam, čitam malo threadove o taksistima, sajmu haubica u priboju, recepte, štrikanje i kukičanje... šta oćete?
October 24, 20195 yr 7 minutes ago, omiljeni said: tu sam, čitam malo threadove o taksistima, sajmu haubica u priboju, recepte, štrikanje i kukičanje... šta oćete? ma ništa, samo mi je čudno da ne komentarišeš duhove i kako ste odigrali
October 24, 20195 yr Napad ofanzivnog genija je uspio da utrpa NE čak 0 poena u 120 minuta Za respekt
October 27, 20195 yr 12 hours ago, teacher said: Ha, izgubi Oklahoma od Kanzasa Sto znaci da cemo verovatno imati 2 SEC tima u playoffu.
October 27, 20195 yr Brees startuje protiv Cardinalsa danas. Malo cudno, posto imaju bye sledece Nedelje.
October 27, 20195 yr 12 minutes ago, mandingo said: Kakva zverina je Mike Evans, jbt. covek sam ima vise yds od celog Tennessee-ja. 137yds za poluvreme Tennessee ima 35yds trcanjem i 46 pasom za celo poluvreme... i vode 17-15 jer mi imamo Winstona! dve lopte prodati u svojih 10, to ipak treba znati