Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Kakvo sibanje kepeca u mijamiju

• Replies 8.7k
  • Views 397.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ubacice nam Wilson 60 jbt :(

Sramotni Jetsi, a matori Vini vec 2 utakmice gubi Coltsima. Jednu je dobio, doduse.  

2 minutes ago, freakns said:

ubacice nam Wilson 60 jbt :(

igra fenomenalno ove sezone... jako iritira ova njihova publika, kao da si igraš u prigrevici

1 minute ago, mandingo said:

Sramotni Jetsi, a matori Vini vec 2 utakmice gubi Coltsima. Jednu je dobio, doduse.  

jedva čekam sutrašnje ny novine i radio emisije... tražiće se glava, a ne ostavka, qb whisperera

28 minutes ago, teacher said:

jedva čekam sutrašnje ny novine i radio emisije... tražiće se glava, a ne ostavka, qb whisperera

Pih, to je NY post i ostale reakcionarske splacine. Pravo pitanje je, ako se malo ukljuci analiticka strana mozga: "Dali je Darnold bolji od matorog Gaytona i dali je Gase bolji od Gejza"  

Ako je whisperer bio play caller kod povijesne Broncos sezone (a svi znamo da jeste) u cemu je sada problem? Nemojte se iznenaditi ako ovo ispadne da je long con whisperera i Semija.... sta je cilj toga? That remains to be seen.  

Ne znam dali bi omiljeni napisao ovakav post.... :)

Edited by mandingo

1 minute ago, mandingo said:

Pih, to je NY post i ostale reakcionarske splacine. Pravo pitanje je, ako se malo ukljuci analiticka strana mozga: "Dali je Darnold bolji od matorog Gaytona i dali je Gase bolji od Gejza"  

Ako je whisperer bio play caller kod povijesne Broncos sezone (a svi znamo da jeste) u cemu je sada problem? Nemojte se iznenaditi ako ovo ispadne da je long con whisperera i Semija.... sta je cilj toga? That remains to be seen.  

Ne znam dali bi omiljeni napisao ovakav post.... :)

više mislim na espn radio ny i wfan radio. can't wait!

inače meni su govorili moji tajni izvori iz denvera, da kad god je peyton držao ruke na ušima pre ulaska u hadl (jer kao ne može da čuje šta whisperer govori - no pun intented)  tada se peyton koncentriše da sam nađe akciju. a te sezone je mnogo držao ruke na ušima.

ma daj bre, zvao je akcije koliko i moja pokojna baba.

igrali su no  huddle offense non stop. Gayton je sam sve radio. ovaj mu je mozda u offseasonu predlozio 2 akcije koje mogu da igraju, ako i toliko, jer je i to Gayton radio. u Bearsima je imao cirka 25 napad, u Dolphinsima jos gori. jeste da je u Dolphinisima bio HC, ali morao je imati uticaja na napad... covek je Goodellov vanbracni sin ili tako nesto, sto bi inace toliku rupu drzali u ligi?!

mislim da je ny kao grad, meka za užasne trenere, a ove sezone šurmur i whisperer čine dvojac najgorih u nfl-u. dvojcu netalentovanih obavezno dodati i DC giantsa betchera

14 minutes ago, freakns said:

ma daj bre, zvao je akcije koliko i moja pokojna baba.

igrali su no  huddle offense non stop. Gayton je sam sve radio. ovaj mu je mozda u offseasonu predlozio 2 akcije koje mogu da igraju, ako i toliko, jer je i to Gayton radio. u Bearsima je imao cirka 25 napad, u Dolphinsima jos gori. jeste da je u Dolphinisima bio HC, ali morao je imati uticaja na napad... covek je Goodellov vanbracni sin ili tako nesto, sto bi inace toliku rupu drzali u ligi?!

Pa valjda si naslutio dozu ironije u postovima? Gayton je imao okay da menja akcije u drugoj, trecoj sezoni u Coltsima, da ne pricamo o Denveru. Whisperer mu je pravio drustvo kad je gledao odbrane u film roomu. Mozda mu je cips i pivo ponekad doneo. 

ako pogledas NBA onda da. 

ali u NFL je bilo odlicnih. Parcells i Coughlin npr. i Djetsi su imali dobrih, samo su posrana fransiza, pa im dzabe HC. Belichick, Parcells, Carroll, cak i poluludi Herm Edvards nije bio bas rupa

Just now, mandingo said:

Pa valjda si naslutio dozu ironije u postovima? Gayton je imao okay da menja akcije u drugoj, trecoj sezoni u Coltsima, da ne pricamo o Denveru. Whisperer mu je pravio drustvo kad je gledao odbrane u film roomu. Mozda mu je cips i pivo ponekad doneo. 

mea culpa! jbg, navikao sam da Omiljeni pise o Djetsima :D

šibanje kepeca u LA

8 minutes ago, omiljeni said:

šibanje kepeca u LA

Pa gde si ti lutko....

Malo se krijes a?

Tu sam brt gledam utakmice i pratim fantasy.
Propade mi sezona jer sam startovao Davante Adamsa ciji Qb ne moze pas jebeni da kompletira.