ljakse Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Bolje mini kompresor, vazduh pod pritiskom ume da se kondenzuje po komponentama i napravi pičvajz.
ToniAdams Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 uf, ma dacu nekom ipak da ga otvori i ocisti :D
ljakse Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ja za čišćenje kućišta koristim provereno safe metodu, ko deda Miloje. Duvam pa onda malo četkicom.
ljakse Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Uzmi kepeca da duva, pa pređi najtanjom četkicom za kepece.
wall Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 al ovo je lapot. sve je sicusno :(Kao da živite u rudniku. Šta ima tu toliko da se čisti?
Utvara Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) Ne bi verovao koliko se zavuče prašine kod ventilatora/hladnjaka u laptopu. Edited October 8, 2014 by Utvara
wall Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ne bi verovao koliko se zavuče prašine kod ventilatora/hladnjaka u laptopu.Znam. :)Da ukrstim i onu tamo temu, još ako se puši. Ali ne bi trebalo do drndati često.
Аврам Гојић Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 treba zabraniti pusenje u blizini laptopova.
ToniAdams Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 ma grije se osetno, a poceo i da se zakucava kad ukljucim igricu
Аврам Гојић Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 pipavo je to bre, nemoj se jebavati bezze. daj nekome da ocisti ko se razume i ko je vezbao na mrtvim kompjukterima.
wall Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 ma grije se osetno, a poceo i da se zakucava kad ukljucim igricuE to je već nešto drugo.Svakako treba profi čišćenje. Bolje je kada se otvori nego "prckanje" kroz ventilacione otvore. Sada, kod nekih je to jednostavno a kod nekih
ToniAdams Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 ma da. kolko god da imam zlatnih deset prstiju, voleo bih da sam se malo izvezbo na tudjim konpovima, a ne ovako da prckam po mojoj curi.
hoffnung Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) dobra stvar za cistenje laptopa [pc kompjutera] je ona elektricna sprava za naduvavanje kreveta. ja sam imao jedno vreme istu i mogu da kazem da je 'must have' za takve poslice, laptice, pisice. edit: ja sam od onih koji kada nesto rastave, uvek kaze: "imam visak delova" ili mi ostane "visak srafova" divim se jednom ortaku, ali zaista je divljenje u pitanju koliko je pedantan/strpljiv priliko otvaranja i zatvaranja bilo kakvog uredjaja. on je od onih koji god stvar da uzme, mora da je otvori i da vidi sta je unutra. edit2: vaso, drago mi je da si ga opravio! sta bi sa dudom i njenim problemom? Edited October 8, 2014 by hoffnung
duda Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 konkretno, ne znam sta je prouzrokovalo problem. da ne bi reinstalirala sistem. probaj ovo sto sam napisao u predhodnom postu. ako je vec neko spomenuo da avp moze da napravi problem, uzeo bih to kao jednu tacku odakle da krenem, pa isao dalje. sto znaci, skinuo bih ga, tj. izbrisao iz sistema. restartovao masinu, i uzeo metlu [ccleaner] da malo pocistim ostatak iz registri baze. ostavio bih ga [sistem] prvo bez ikakvog firewalla i antivirusa i probao ponovo firefox/chrome da li se javlja ista greska. ako da, skinuo bih nove verzije i probao ponovo. u slucaju da se isto desava, format /c i ponovo instalirao sistem. sta bi sa dudom i njenim problemom? ništa na forumu sam iz ie, sve ostalo iz chroma i šljaka nisam ja tako vešta (a i nemam vremena trenutno) da se upuštam u sve te reinstalacije jbt, imam sjajnu mašinu, ali od starta nije sve kako treba, tj. mislim da je taj koji mi je instalirao w7 nešto otaljao trebaće mi uskoro neko ko bi to mogao da uradi svojski i da mi pritom sačuva sve što treba jel' ima neko takav da se plati, naravno, navikla sam da plaćam za te rabote
Recommended Posts