omiljeni Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 kod mene sve redovno, radi i gmail i youtube
radisa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 I meni se mail vratio mail, ali ima još problema...
JozoMujica Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 3 hours ago, Meazza said: Hajde splitujte onda ovo u novu temu i nazovite DOOM! DOOM! Google is down Kakav crni doom, to je najlepše što se desilo ove godine. "Pa dobro, šta ako vam sajt ne radi, sredićemo, pa ništa na internetu ne radi non-stop, eto onomad je i Google pao..."
napadaj Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Zar nije i letos pao YouTube na nekoliko sati?
đorđe geprat Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 (edited) pitao na majstorisanju: Quote kada se beogradskom domu vratim trebaće mi neko da učini nešto sa eksternim HDD, transcend 1TB. prestao je da reaguje, bitno mi je da skinem sadržaj. u pitanju su filmovi. možda ovde budem imao više sreće. Edited December 14, 2020 by djordje geprat
Skyhighatrist Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 U zavisnosti od šta mu je crklo, bojim se da bi bila skuplja dara nego mera, tj. lakše i jeftinije bi bilo poskidati sve te filmove ponovo (ako nisu u pitanju home videos).
ragasto Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Da se bar eliminise nesto - proverite da li radi sa drugim kablom, i oslusnite da li se cuje caktanje kada se HD prikljuci na kompjuter.
đorđe geprat Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 ništa. probao sam sadrugim kablom, na drugom kompjuteru.na disku ima prekidač za uključivanje. ne svetli posle pritiska. i, nema nikakvog zvuka
Anonymous Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 4 hours ago, JozoMujica said: Kakav crni doom, to je najlepše što se desilo ove godine. "Pa dobro, šta ako vam sajt ne radi, sredićemo, pa ništa na internetu ne radi non-stop, eto onomad je i Google pao..." +1 Što ne padne na nekih godinu da svi oni jutjuberi, influenseri završe u rudnicima.
kipo Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Kako bese gmail da odmah u inboxu prikazuje sve slike u attachmentu? Nekad prije 3-4 god sam to uspio ali sad nikako da provalim
ragasto Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 1 hour ago, djordje geprat said: ništa. probao sam sadrugim kablom, na drugom kompjuteru.na disku ima prekidač za uključivanje. ne svetli posle pritiska. i, nema nikakvog zvuka Meni se čini kao da je crkla elektronika...možda neko ima još neku ideju.
Anonymous Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 4 hours ago, djordje geprat said: pitao na majstorisanju: možda ovde budem imao više sreće. Jel' se iz tog eksternog kućišta može regularno izvaditi sam hard disk?
jms_uk Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 41 minutes ago, Anonymous said: Jel' se iz tog eksternog kućišta može regularno izvaditi sam hard disk? Ako je kuciste crklo, regularno nije vise bitno
Recommended Posts