Skyhighatrist Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Ako si upgradeovo Win na desetku sa sedmice, proveri da li imaš folder windows.old TreeSize nije loš da vidiš tačno kol'ko je šta na disku...
John Coltrane Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 @radisa Cak ni da izbrisem foldere programa koje sam davno uninstalirao. @Skyhighatrist Ne, i dalje sam na 7.
copkillah Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 skrinšotuj nam ovo što ti je @Skyhighatrist predložio, možda razrešimo deo misterije
radisa Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 2 minutes ago, John Coltrane said: @radisa Cak ni da izbrisem foldere programa koje sam davno uninstalirao. @Skyhighatrist Ne, i dalje sam na 7. To mozes... Imas programa za w7 koji to isto rade, sto Sky kaze...
Fakundo Sava Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 dobro programče da vidiš šta ima na hard disku je https://spacesniffer.en.softonic.com
John Coltrane Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Hvala dobri ljudi Evo 10gb na kesu ACE streama.
copkillah Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Just now, John Coltrane said: okej ovo Windows je suludo, otvori i to pa da vidimo kako ide po folderima, tipujem da će gomila biti u C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
John Coltrane Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 @copkillah Jebeni KONAMI i PES 2015 skoro 2GB, halooooo
copkillah Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 (edited) 3 minutes ago, John Coltrane said: @copkillah Jebeni KONAMI i PES 2015 skoro 2GB, halooooo probaj onda ovo sa linka da ti malo počisti taj winsxs folder, trebalo bi bar da je tri puta manje ako ne i više https://www.laptopmag.com/articles/clean-winsxs-folder-to-save-space Edited November 9, 2019 by copkillah
John Coltrane Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 @copkillah A ovaj Ace Stream cache mogu skroz da obrisem?
copkillah Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 1 minute ago, John Coltrane said: @copkillah A ovaj Ace Stream cache mogu skroz da obrisem? najopuštenije moguće
John Coltrane Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 5 minutes ago, copkillah said: najopuštenije moguće
Caligula Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 (edited) hvala ljudi za ovog spejs snifera, pronasao sam babine papuce i tovar sena na :C 30 i nesto GB sam upravo obrisao jebeni media files od Adobea, nisam ni znao da mi godinama pakuje to na C Edited November 9, 2019 by Caligula
John Coltrane Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 (edited) Sta je ovo 6 Files? @Caligula Nisam ni ja znao pa su terali sprdnju sa mnom u kontra smeni. Evo sad se otvorilo... Edited November 9, 2019 by John Coltrane
Recommended Posts