darling Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 (edited) Ne radi, to je drugo sto sam probala, laptop je, sad ne znam da l da ga pustim da iscuri baterija, stavila sam ga na punjenje, al na vidim da se puni. Jedan ortak me ima na tim vjueru, on mi je nada. Edited July 4, 2019 by darling
darling Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 par sati kasnije, sat je zakucan na 7:23. baterija na istom, iako je komp u struji. izgleda da imam posla sa kompjuterom dorijana greja
JozoMujica Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 21 minutes ago, darling said: par sati kasnije, sat je zakucan na 7:23. baterija na istom, iako je komp u struji. izgleda da imam posla sa kompjuterom dorijana greja Ako ne preduzmeš ništa, biće tako i par dana kasnije. Windows ti se zakucao. Ugasi komp dužim držanjem on/off tastera ili ga isključi iz struje i izvadi mu bateriju.
Marvin (Paranoid Android) Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 2 hours ago, darling said: par sati kasnije, sat je zakucan na 7:23. baterija na istom, iako je komp u struji. izgleda da imam posla sa kompjuterom dorijana greja Meni pre liči da je u pitanju HAL 9000. Pazi da te ne zaključa van kuće. Ima li novosti?
kipo Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Moj neki hp nekad je tako brljao kad mu je baterija crkavala. Vadjenje baterije je rijesilo problem. Msm, probaj i to kad si sve
darling Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Dal hp elitebook 840 g3 ima vadljivu bateriju, gde da gledam?
levi Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 3 minutes ago, darling said: Dal hp elitebook 840 g3 ima vadljivu bateriju, gde da gledam? na youtubeu
vememah Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 (edited) Mora da se odšrafljuje dno. :( Bolje ga onda isključi iz struje i sačekaj da se baterija isprazni. Edit: možeš da priključiš neke mobilne na USB da se pune kako bi ubrzala pražnjenje ako tako blokiran uopšte ima napon na USB portovima. Edited July 4, 2019 by vememah
Delija67 Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Zapakuj ga u neku lepu kutiju, stavi masnu i gurni unutra 20 evra i ostavi na nekoj klupi u parku, pa kupi nov
vememah Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 (edited) Kako ju je poteralo, ne bi me iznenadilo da se tako završi. Edited July 4, 2019 by vememah
darling Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 evo me, odblokirala sam se, nastavljamo tamo gde smo stali juce. dakle, nema malvera, a google search ne radi ni dalje. toliko muskaraca na jednom mestu, i nijedan ne ume da mi resi problem
Milosh76 Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Postoji jedno resenje, traje oko sat i po... taman da popijes kaficu i prosetas malo... .zove se reinstalacija sistema Ali ovako je zanimljivije, pogotovo ako si probala sve sto smo ti pisali i nista nije pomoglo.
ragasto Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 A system restore? Da ne brises ceo sistem, osim ako baš mora...
Milosh76 Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Naravno, ali fora je sto je njoj neki nedefinisani problem koji moze biti i malver i virus i neko besmisleno podesavanje. Recimo @darling probaj na tom laptopu da napravis novog korisnika i onda probaj da li ti radi google search.
Recommended Posts